TÜSİAD'dan Prag'a ziyaret

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a 25-26 Şubat 2009 tarihlerinde bir ziyaret düzenleyerek, hükümet ve özel sektör temsilcileri ile Türkiye'nin AB'ye uyum sürecini değerlendirecek.

Yayınlanma: 24.02.2009 - 09:44
Abone Ol google-news

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ başkanlığındaki heyet, yarın Çek Cumhuriyeti Sanayi ve Ticaret Bakanı Martin Riman ile bir araya gelecek. TÜSİAD'ın muadil kuruluşu Çek Cumhuriyeti Sanayicileri Federasyonu (SPCR) ile bir toplantı gerçekleştirecek olan heyet ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nde düzenlenecek yemeğe katılacak.

Heyet, 26 Şubat'ta ise, Çek Cumhuriyeti AB'den Sorumlu Başbakan Yardımcısı Alexander Vondra ile bir görüşme gerçekleştirecek.

TÜSİAD heyetinde Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın yanı sıra, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yurtdışı İletişim Komisyonu Başkanı Ümit Boyner, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Volkan Vural, TÜSİAD Uluslararası Koordinatörü Bahadır Kaleağası ve TÜSİAD Dış Politika Danışmanı Soli Özel yer alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler