Van Persie ne zaman hazır olacak?

Mutsuz mu, yoksa sakat mı, dışlanıyor mu, gibi sorular her gün gündemi meşgul ediyor. Teknik direktör Vitor Pereira’nın, yıldız futbolcuya bakışı da merak uyandırıyor...

Yayınlanma: 23.12.2015 - 10:04
Abone Ol google-news

Mutsuz mu, yoksa sakat mı, dışlanıyor mu, gibi sorular her gün gündemi meşgul ediyor. Teknik direktör Vitor Pereira’nın, yıldız futbolcuya bakışı da merak uyandırıyor...

1- ÜZÜNTÜ NEDENİ: GOLSÜZLÜK!

Robin van Persie’nin sarı lacivertli takımdaki futbolcular tarafından dışlandığı doğru değil. Başarılı oyuncu, gerçekten mutsuz. Ama bunun nedeni takımdan dışlanmak değil, gol atamamak ve zaman zaman kulübede bekliyor olmak... Hollandalı yıldız, bu duruma katlanamıyor. Bir an önce oynayıp gol atarak takımına faydalı olmak istiyor. Bu da günden güne içine kapanmasına neden oluyor.

2- PEREIRA’NIN ÖNCELİĞİ TAKIM

Pereira için oyuncuların bireysel mutsuzluğu çok fazla ilgilenmesi gereken bir konu değil. Bu durumu; “Benim için önemli olan takımın mutluluğu, bireysel mutluluklar beni ilgilendirmiyor. Hazır olmayan hiçbir oyuncuyu oynatmam” sözleri ile ifade ediyor. Portekizli hoca da Van Persie’nin yedek kaldığı zaman üzüldüğünün farkında ama bu durumun kendisinin sorunu olmadığını belirtiyor.

3- ‘DEVRE ARASI HAZIR OLUR’

Her ne kadar Hollandalı’nın durumuna ilgisiz kalsa da teknik direktör Vitor Pereira bu takımın birinci forvetinin Van Persie olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Ligin ikinci devresinde Hollandalı yıldızın takımın vazgeçilmezi olacağını söylüyor. Devre arasında yapılacak hazırlıklarda Van Persie’nin tamamen hazır olacağını ve ardından takımın yine birinci forveti olacağını dile getiriyor.

4- YÖNETİM SÜREKLİ TAKİPTE

Fenerbahçe yönetimi de, bu konuyu çok yakından takip ediyor. Büyük yatırım yaptıkları Hollandalı yıldızın oynamasını onlar da istiyorlar ve beklemeye geçmiş durumdalar. Sürekli Samandıra’dan bu konuda bilgi alıyorlar. Geçen hafta Hollandalı’nın idmanlarda sakat olduğu için olmadığını biliyorlardı. Bu nedenle yedek kalması doğal karşılandı. Hollandalı’nın oynamasını bekliyorlar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler