Vekillere yeni imtiyazlar... Kırmızı çizgilerde indirim

Türk Parlamenterler Birliği, maaşları ve emeklilikleri ile sık sık tartışma konusu olan milletvekillerinin hayatını daha da kolaylaştırıyor. Vekillere artık özel anlaşmalar sayesinde giyim, araba, akaryakıt, telefon, sağlık, yemek takımları, hızlı tren alanlarında da indirim sağlanacak.

Yayınlanma: 26.06.2015 - 05:26
Abone Ol google-news

Maaşları, özlük hakları ve emeklilikleri sık sık tartışma konusu olan milletvekillerine, Türk Parlamenter Birliği’nin çalışmalarıyla bazı kurumlarla özel anlaşma yapılarak giyim, araba, akarkayıt, telefon, sağlık, yemek takımları, hızlı tren alanlarında indirim sağlandı.

Türk Parlamenterler Birliği’nin faaliyet raporunda, birlik üyesi eski ve yeni milletvekillerine tanınan indirim ve kolaylıklar şöyle anlatıldı:

Sağlık: Birliğimiz ve TBMM’nin ilgili başkanlığı ortak çalışmalar neticesinde devlet ve özel hastanelerle anlaşma yaparak üyelerimizin sağlık konusunda daha geniş imkânlardan yararlanmasına katkı sağlanmıştır. Anlaşma yapılan hastaneler şöyle: Gazi, Ankara, Hacettepe, Ege, Akdeniz, Gaziantep, Medipol, İstanbul, Selçuk, Karadeniz Teknik, Necmettin Erbakan, Yıldırım Beyazıt, Kocatepe, Bezmialem, Marmara ve 100. Yıl üniversiteleri tıp fakülteleri.

Giyim: Üyelerimizin ülkemizin belirgin markalarından tenzilat yapılarak alışveriş yapmaları sağlanmıştır. Bu kapsamda Sarar, Çift Geyik Karaca, Desa şirketleriyle sözleşme imzalanmıştır.

Hızlı trende VIP: Hızlı tren yolculuğu yapan üyelerimizin TCDD istasyonlarında ve tren yolculuklarında VIP hizmeti almalarını sağlayan kartlar işlevsel hale getirilmiştir.

Akaryakıtta indirim: Yapılan protokoller çerçevesinde üyelerimizin tenzilatlı yakıt almaları için Boilerplate OMV Petrol Ofisi ve Opet ile anlaşmalar yapılmıştır.

Otomobil kampanyaları: Skoda, Citroen ve Pegeuot marka temsilcileriyle yapılan sözleşmelerle üyelerimizin tenzilatlı otomobil almaları sağlanırken, diğer yandan aynı markaların servislerinde otomobil bakım hizmetlerinin de tenzilatlı şekilde devam etmesi sağlanmıştır. Ayrıca oto lastiği ve oto bakımları konusunda yetkili firmalarla da anlaşma sağlanmıştır.

Yemek takımları

Paşabahçe ile yapılan görüşmelerle üyelerimizin Paşabahçe ürünlerinden tenzilatlı olarak yararlanmalarının yanı sıra İş Bankası ile yapılan sözleşme ile İş Kültür Yayınları’nın üyelerimizin tenzilatlı şekilde yararlanmaları sağlanmıştır.

İletişim: AVEA ile yapılan anlaşma ile üyelerimiz ve yakınlarına uygun tarife ile iletişim kurmalarına imkân sağlanmış, aynı çalışmalar Turkcell ile yapılan ön görüşmelerden sonra üyelerimize duyurulacaktır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler