Yanal: İşte size fırsat!

Fenerbahçe sezon sonunda mutlu sona ulaşacabilecek mi? Bu sorunun yanıtını sezon bitimiyle birlikte öğreneceğiz. Ligde bütün takımlar inişli çıkışlı bir grafik çiziyor

Yayınlanma: 31.01.2020 - 12:17
Yanal: İşte size fırsat!
Abone Ol google-news


Fenerbahçe sezon sonunda mutlu sona ulaşacabilecek mi? Bu sorunun yanıtını sezon bitimiyle birlikte öğreneceğiz. Ligde bütün takımlar inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Sarı-Lacivertli ekip de bunlardan birisi. Bir maçı bir maçını tutmuyor. Bir iyi, bir kötü. Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi haftanın en önemli, bir o kadar da en zor maçı olacak. İki taraf da moralli. İki taraf da üç puanı hedefliyor. Teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe’nin şampiyonluk hasretine son vermek için iyi bir fırsat yakaladıklarını söyledi. Yanal, “Zirvenin 4 puan gerisinde olsak da peş peşe aldığımız galibiyetler gidişatımızın iyi olduğunun göstergesi. Bu gidişatımızı sezon sonuna kadar devam ettirip mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Trabzonspor maçı, şampiyonluk yolundaki en önemli engellerden biri. Seyircimizin olmaması dezavantaj. Ama yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı. Bu arada teknik heyet, görev başından bu yana en iyi performansın Başakşehir karşısında ortaya konulduğu tespitini yaptı. Takımın hem oyun hem de fiziksel ve taktik açıdan zirveye ulaştığı vurgulandı. 

Melnjak’a karşı Alper Potuk

Rodriguez’in PSV’yi seçmesi sonrası rota Dario Melnjak’a çevrildi. Fenerbahçe, Alper Potuk’u isteyen Rizespor’a, “Melnjak’la takas edelim” teklifini sunup beklemeye çekildi. Hırvat futbolcu, Sarı- Lacivertliler’e gelmeye hazır. Yönetim, Rizespor ile orta yolu bulmaya çalışıyor. Karadeniz ekibinin de Alper Potuk’a talip olması, takası gündeme getirdi. Rize cephesi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat futbolcuyu bedavaya kaybetmektense, bu teklife sıcak bakabilir. Ancak İstanbul’dan ayrılmak istemeyen Alper Potuk’un da ikna edilmesi gerekecek. Eğer Rizespor’dan takasa olumlu yanıt gelirse, Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy Alper ile bizzat konuşacak. Dario Melnjak girişimlerinin sonuç vermemesi halinde, Sarı-Lacivertliler Simon Falette dışında transfer yapmayarak bu dönemi kapatabilir.






Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler