Victoria's Secret modeli Swanepoel: Toplum bazen birbirine karşı zalim olabiliyor

Bebeğini doğurduktan 12 gün sonra çıktığı tatilde 'göbeği' nedeniyle kötü eleştirilere hedef olan Victoria's Secret modeli Candice Swanepoel, sosyal medyadan bu yorumlara tepki gösterdi.

Yayınlanma: 12.07.2018 - 14:26
Abone Ol google-news

 

12 gün önce ikinci bebeğini dünyaya getiren 29 yaşındaki model Swanepoel, tatilde şişkinliği henüz geçmemiş göbeğiyle ilgili eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Meslektaşı Herman Nicoli ile nişanlı olan Swanepoel, doğum sonrası çekilen bir pozunu Instagram hesabından paylaşıp bir açıklama yaptı. Swanepoel, doğum sonrasında paylaştığı fotoğrafında 'göbeğindeki şişkinlik yüzünden olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı.

'BEN DOĞUM SONRASI KARNIMI GÖSTERMEKTEN UTANMIYORUM'
Swanepoel, kendisine yöneltilen eleştiriler üzerine Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Hakkındaki olumsuz yorumlara tepki gösteren Swanepoel, "Bu doğum yaptıktan 12 gün sonraki halim. Eğer söyleyecek kötü bir şeyiniz varsa kendinize bakın. Toplum bazen birbirine karşı zalim olabiliyor. Bu günlerde güzellik standartları kadınlar için imkansız hale geldi. Ben doğum sonrası karnımı göstermekten utanmıyorum. Aslına bakarsanız bundan gurur duyuyorum. Oğlumu tam 9 ay orada taşıdım. Sanırım biraz göbekli olmaya hak kazandım. Bütün bunlar ben bir model olduğum için mi? Evet, biz de normal insanlarız. O yüzden bırakın plajdan huzur içinde keyif alayım" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler