Ceceli mahkemeye başvurdu: Sinem Gedik ve İntizar ilişki yaşıyor

Geçen yıl boşanan Mustafa Ceceli ile Sinem Gedik, yeniden mahkeme yolunda. Ceceli, eski eşinin İntizar’la ilişkisi olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvurdu; hem oğlunun velayetini istedi hem de nafaka kararının kaldırılmasını talep etti.

Yayınlanma: 14.07.2018 - 15:01
Abone Ol google-news

Mustafa Ceceli, kendisine bir başkası tarafından gönderildiğini iddia ettiği kamera kayıtlarıyla İstanbul Nöbetçi Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Görüntülerin eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar’ın özel beraberliğini gösterdiğini söyleyen şarkıcı, bu sebeple 7 yaşındaki oğlu Arın’ın velayetini istedi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Ceceli ayrıca Gedik’e bağlanan yoksulluk nafakasının kaldırılmasını, eski eşinin kendisi, oğlu ve yeni eşi Selin İmer’e yaklaşmaması için de uzaklaştırma kararı çıkarılmasını talep etti.

<haber-dikey:1026579>

İstismar suçlaması

Söz konusu yakınlaşmaların yaşandığı anlarda oğlunun da evde, hatta bazen ikilinin yanında olduğunu belirten Mustafa Ceceli, Arın’ın istismar edildiğini iddia etti.

Mustafa Ceceli'nin Sinem Gedik ile evli olduğu dönemde Selin İmer'le beraberliği ortaya çıkınca ikili geçen yıl tek celsede boşanmış, Ceceli ayrılırken Kanlıca’daki villasını eski eşine bırakmış, ayrıca aylık 20 bin lira nafaka ödemeye başlamıştı. Ceceli, şimdi bu nafakanın kesilmesini istiyor.

Sinem Gedik'ten ilk açıklama 

Sinem Gedik'in avukatı Eda Salman Bayraktar ile İntizar, dava ile ilgili detayları Posta'ya anlattı.

Sinem Gedik'in avukatı Eda Salman Bayraktar, önemli olan çocuğun menfaatlerini olduğunu vurgulayarak, velayetle ilgili bugüne kadar karşı taraftan bir talep olmadığını belirterek böyle bir davanın cuma günü açılmasının manidar olduğunu söyledi. Avukat Bayraktar, çocuğun yaz dönemi olduğu için babası Mustafa Ceceli'nin yanında olduğunu söylerken, dava dosyasına giren görüntülerle ilgili olarak da, "Durduk yere güvenlik kameralarını eve yerleştiren güvenlik şirketinin kısa bir sürede 10-15 defa eve gelmesi şüphe çeken şeyler" dedi.

İntizar: Büyük suç işliyor 

İntizar ise şunları söyledi: 

"İnsanların bedenleri, ruhları, mahremiyetlerine dil uzatılması ahlaksızlık, namuzsuzluk, edepsizlik ve bel altı vurmaktır. Boşanalı 1.5 yıl oldu. Ve eşinden kendi isteyerek boşandı. Bir başkasıyla evlendi. Boşanması ve yeni evliliği sürecinde prestiji, güvenilirliği kamuoyu önünde kayboldu. İstediği çevrelere giremedi.

Şimdi bu konular üzerinden kendini aklamaya çalışıyor. O konular son derece bağımsız konulardır. Beni bu şekilde itibarsızlaştırmaya çalışamaz! Üstelik kanunlar önünde büyük suç işliyor. Evin içine kamera koyuyor. Eski eşi Sinem Gedik ona dava açtı.

Bu süreçte Mustafa'yı sildim, Sinem'e hep destek verdim. Çünkü çok yaralanmıştı ve üzgündü. Bu yüzden intikam almaya çalışıyor. İşte tek derdi bu. Bir adam evladının annesini böyle bir iddiayla zor duruma düşürür mü? Ben yırtık, çirkef, edepsiz, çığırtkan biri değilim. Hiçbir konuda şov yapmam! Olaylar karşısında haksız da olsam hep susar, başımı öne eğerim. Tanıyanlar bilir; Yalnızım, garibanım. Kimseye kötülük etmedim. Arkamda büyük güçler yok. Beni bitirmeye çalışıyorlar. Lütfen insanlar beni korusun. Çok kötüyüm."

Yapımcıdan açıklama 

Sinem Gedik ve şarkıcı İntizar'ın ilişki yaşadıkları iddialarının ardından İntizar'ın bağlı olduğu yapım şirketinin sahibi Polat Yağcı, sosyal medyadan açıklama yaparak İntizar'la bağlarını kopardığını açıkladı.

Polat Yağcı'nın paylaşımı şöyle:

Yaklaşık iki yıldır Poll Production çatısı altında sanatsal faaliyetlerini sürdüren İntizar'ın medya vasıtasıyla kamuoyuna yansıyan haberlerini üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk. Kendisinin bugün itibariyle şirketimizle hiçbir bağı kalmamıştır. Saygılarımızla...

Polat Yağcı'nın bu açıklamasına sosyal medyadan tepki yağdı. Gedik'in eşinden boşandığını belirten kullanıcılar 'özel hayat' vurgusu yaptı. Polat Yağcı tepkiler nedeniyle bir açıklama daha yapmak zorunda kaldı. Yağcı'nın açıklaması şöyle: 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler