Justin Bieber'ın evini polis bastı

Son zamanlarda sık sık olumsuz davranışları ile gündeme gelen Justin Bieber'ın evini 3 kez polis bastı.

Yayınlanma: 19.11.2013 - 16:30
Abone Ol google-news

Çocuk yaşta başladığı kariyerinde şöhreti kısa sürede yakalayan Justin Bieber, son zamanlarda aşırı davranışlarıyla neredeyse her gün basının gündeminde yer alıyor.

 Şarkıcı sosyal medya üzerinden paylaştığı müstehcen fotoğraflar, konserlerine geç çıkması ya da esrar kullanırken görüntülenmesi gibi konularla sık sık gündeme geliyor. Yabancı magazin sitesi TMZ'de yer alan habere göre; Justin Bieber, California Calabasas’taki evinde verdiği partiyle komşularını kızdırdı. Söz konusu partiden doğan gürültü dolayısıyla üç kez polise ihbarda bulunuldu.İlk olarak gece yarısı saat 01:00 sularında polise ihbarda bulunuldu.İhbar sonucu eve giden Los Angeles County Şerif ofisi yetkilileri, sesi kısmaları yönünde evdekilere uyarıda bulundu.Partinin gürültüsünün kesilmemesi üzerine saat 3:00 sularında yeniden yapılan ihbar üzerine polis bir kez daha genç şarkıcının evine gitti. İddiaya göre; TMZ’ye konuşan söz konusu komşu, polislerin evden marihuana kokusu aldıklarını fakat herhangi bir tutuklama yapmadan evden ayrıldıklarını

belirtti.Gürültünün kesilmemesi üzerine yan komşu saat 5:30 sularında polisleri olay yerine çağırdı ve huzuru bozduğu gerekçesiyle Justin hakkında polis raporu tutturdu. Polislerin, olay hakkında ayrıntılı bir rapor yazıp sonrasında raporu olası bir kovuşturma için bölge savcılığına gönderip göndermemeye karar verecekleri öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler