Ünlü damat adayı Uğur Doğan hayatını kaybetti

Zuhal Topal’la izdivaç isimli programda tanınan damat adayı Uğur Doğan’ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım herkesi şoke etti. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından intihar eden damat adayı Uğur Doğan ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

Yayınlanma: 14.08.2019 - 14:52
Abone Ol google-news

İzdivaç programıyla tanınan damat adayı Uğur Doğan, paylaştığı videoda “Akıl sağlığım, bilincim yerinde. Ne yapıyorsam özgür, hür irademle yapıyorum. Beni asla unutmayın olur mu? İyilikle güzellikle kalın her zaman. Hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

Doğan, paylaştığı videoya “Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Hoşça kalın, hep güzel kalın” notunu düştü. Yaşanan olay "Uğur Doğan intihar girişiminde mi bulundu?" sorusunu akıllara getirdi.

aksam.com.tr'nin haberine göre, emniyet kaynakları Uğur Doğan'ın hayatını kaybettiğini doğruladı. 


İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Katıldığı evlilik programıyla tanınan ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından intihar eden damat adayı Uğur Doğan ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaşanan olaya ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "13.08.2019 günü saat 18.30 sıralarında Uğur Doğan isimli şahıs ne olduğu bilinmeyen madde içmek suretiyle intihara teşebbüs ile hastane acil servisine 112 ambulans ile getirilmiş ve yaklaşık 1 saat sonra eks olmuştur.

Hastane morgunda ölü muayenesi yaptırılmış, şahsın ailesi ile birlikte kaldığı ikametinde yapılan incelemede sağlığa etki edecek kimyasal madde bulunamamıştır. Maktulün cenazesi otopsi için adli tıbba kaldırılmıştır” denildi.

 




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler