Mutlu’yu kim vurdu?

Sibel Can’ın keşfedip FOX TV’deki Sesi Çok Güzel yarışmasına çıkardığı Mutlu Kaya, evinde silahlı saldırıya uğradı.

Yayınlanma: 18.05.2015 - 12:06
Abone Ol google-news

<video:279003>

‘Sesi Çok Güzel’ yarışmasıyla adını duyuran genç kız, evinde başından vurularak ağır yaralandı. Kaya’nın akrabaları tarafından tehdit edildiği ileri sürüldü.

Ergani’de bir okulun kantininde çalışan Mutlu Kaya, Fox TV’de yayımlanan “Sesi Çok Güzel” isimli ses yarışmasına katıldı. Şarkıcı Sibel Can’ın Ergani’ye gelerek İstanbul’a götürdüğü Mutlu Kaya, önceki gece 03.30 sıralarında evinde silahlı saldırıya uğradı. Polis, evin giriş kapısındaki buzlu camdan isabet eden kurşunun kapı arkasında kardeşleriyle yemek yiyen Kaya’ya isabet ettiğini tespit etti. Şakağına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Kaya’nın hayati tehlikesi sürüyor.

Kaya’nın yarışmaya katılmaya karar verdiği dönemde tehdit aldığı ileri sürüldü. 17 Nisan’da Posta gazetesinde çıkan habere göre Mutlu Kaya, yarışmaya katılmaya karar verdiği zaman akrabalarının kendisine kızdığını ve “Televizyona çıkıp şarkıcı mı olacaksın? Biz aşiretiz seni öldürürüz” dedikleri belirtildi. Olayla ilgili failin belirlendiği ve Kaya’nın eski arkadaşlarından biri olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.



ERGANİLİ MUTLU KAYA 'NIN HİKAYESİ

Türkiye Mutlu Kaya ismini Sesi Çok Güzel yarışmasında Sibel Can'ın keşfiyle tanıdı. Yarışmanın ilk bölümünde Sibel Can , Diyarbakır'dan gelen 'sesi çok güzel' ihbarına yanıt verip Ergani ilçesine gitmiş ve Mutlu Kaya'yı bir ilköğretim okulunun çay ocağında çalışırken bulmuştu.

Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya , fakir bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar.

Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarsmıştı. Genç kız Sesi Çok Güzel yarışması ratinge kurban gidip yayından kalkınca Ergani'ye dönüş yapmak zorunda kalmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler