Sibel Kekilli: Game of Thrones’da daha çok erkek soyunmalı

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin Türk asıllı Alman yıldızı Sibel Kekilli, dizinin Londra’daki basın tanıtımında bir gazetecinin, “Dizide erkeklerin de soyunmasını ister miydiniz?” sorusuna, “Elbette. Neden hep kadınlar çıplak ki bu dizide? Erkekler de soyunmalı" dedi.

Yayınlanma: 17.03.2014 - 11:06
Abone Ol google-news

Londra’da yapılan basın toplantısında konuşan Sibel Kekilli “Conleth Hill, Nikolaj Coster-Waldau ve Peter Dinklage’ı çıplak görmeyi isterim. Yazarlar David Benioff ve Dan Weiss ile konuşacağız” diyerek gazeteciler ile şakalaştı.

Dizide bir ‘hayat kadını’nı canlandıran Sibel Kekilli’nin dışında Carice van Houten de aynı şikayette bulunmuştu.
Cesur sahneleri ile de ünlü olan dizide daha çok kadın çıplaklığı ön plana çıkarken erkekler giyinik olarak gösteriliyor. Geçen üç sezonda da hemen hemen tüm kadın karakterler çıplaklık içeren şahenelerde yer aldılar.

Siber Kekilli, dizinin 4. sezonunda da yer alacak. Yeni sezonun önceki sezonlardan çok daha heyecanlı olacağı söyleniyor. Kekilli rol arkadaşlarının çok başarılı olduğunu onların oyunculuğu karşısında elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğini söyledi. Rol arkadaşı Peter Dinklage için “Hiç kendini beğenmiş değil. Yani sürekli, ‘acaba burada nasıl göründüm?’” gibi bir endişesi yok dedi.

Game of Thrones’un yeni sezonu Nisan ayında başlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler