Metin Hara işi rezilliğe döktü: Eski sevgililerimi Google’ladın mı?

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla adını duyuran Metin Hara, Ayşe Arman'a verdiği röportajda skandal ifadeler kullandı. Her zaman güzel kadınlarla birlikte olduğunun altını çizen Hara, Arman'a "Sen hiç benim eski sevgililerimi Google’ladın mı?" diye sordu. Hara, ilişki yaşadığı ünlü kadınların ismini vermekten de çekinmedi.

Yayınlanma: 14.07.2017 - 12:20
Abone Ol google-news

Metin Hara, Adrina Lima ile yaşadığı aşk için reklam iddialarını yalanladı. Ayşe Arman'a konuşan Hara, "Bütün dünyanın Paulo Coelho’su olacağım" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Röportaj boyunca maniviyattan, içsel yolculuktan ve iyi insan olmaktan bahseden Hara, "Birlikte olduğum kadınların hepsi zaten dünya güzeli ve dünya tatlısı" diyerek eski sevgililerinin adını vermekten de çekinmedi. Şu anda evli ya da ilişkisi olan bu kadınların isimlerini açıklarken kendilerinden izin alıp almadığını belirtmeyen Hara, "Beğenseler de beğenmeseler de ben, çocukluğumdan beri dünyayla ilgili bir şeyler yapacaktım. Ve bunu, adım adım Türkiye’de inşa ediyorum, dünyaya da açılacağım" dedi.

Bodrum'un en popüler mekanlarından birine yemeğe gitmeleriyle ilgili olarak ise "E sıkıldık" yanıtını verdi. Röportajın öne çıkan bölümleri şöyle:

- Ayşecim, sen de senelerdir basının içindesin. Bir kadınsın, sen de ünlüsün. Gözünü seveyim, sana para teklif edilse ve sevmediğin bir adamla öpüş dense, öpüşür müsün? Kabul eder misin? Etmezsin di mi? Kim eder? Bunun böyle olduğunu düşünebilmek nasıl bir kafadır? Nasıl bir zihniyet buna ihtimal verir? Üstelik sözünü ettiğimiz kadın, dünyanın en ünlü, en çok para kazanan modeli. Zaten kazanmış kazanacağı kadar. Bu kadının çalıştığı markaların ve aldığı bütçelerin büyüklüğü inanılır gibi değil, bunun farkında mı değiller? Ya matematikleri bozuk ya da ahlakları!

Nasıl yani? Ne demek istiyorsun?

- Aşk olarak da olacak, başarı olarak da olacak. Ben daha Birleşmiş Milletler’de seminer vereceğim. Bütün dünyanın Paulo Coelho’su olacağım. Binlerce insanın hayatını değiştireceğim. Her sene hedefime biraz daha yaklaşıyorum. O yüzden bu yazılıp çizilenlere hiç sinirim bozulmuyor. Hatta Demet Akalın da bir şey yazmış çok güldüm…

"SEN BENİM HİÇ ESKİ SEVGİLİLERİMİ GOOGLE’LADIN MI?"

İyi de, sen de Marlon Brando’nun genç hali değilsin! Bu kadın sende ne buldu?

- E tatlım, insanlar beni çok eleştiriyor. Tamam, fiziksel çok bir özelliğim yok ama sen hiç benim eski sevgililerimi Google’dın mı?

Hayır...

- E ben sana söyleyeyim o zaman. Aslı Tandoğan, Ekin Türkmen, Müge Boz, Beste Kökdemir. Bunlar benim eski sevgililerim. Hepsi inanılmaz güzel, kendi alanlarında inanılmaz başarılı, sempatik, yaratıcı, üretken ve çok güzel kadınlar. Hepsi de ünlü. Ben kimseye bir şey kanıtlamak durumunda değilim. Bugüne kadar de hep sessiz durdum. Birlikte olduğum kadınların hepsi zaten dünya güzeli ve dünya tatlısı. Muhteşem gönüllü kadınlar. Şimdi de kanlı canlı, gayet doğal, iki çocuk annesi, ailesine yardım eden Adriana Lima var hayatımda. Ben de onun hayatının bir parçasıyım. Nokta… Torpilsiz, parasız ve rüşvetsiz bunlar bir bok yapamıyor ya, çünkü “içeride” hiç bir şey yok ya, içleri, ruhları boş ya, aynı sistemin benim için de geçerli olduğunu düşünüyorlar. Ama ben, oyunculuk yaparken de iyiydim, terapistlik yaparken de insanlara yardım ederken de. Her yaptığım işe yüreğimi koyuyorum, arkadaşlığıma da aşkıma da. Kimin ne söylediğinin hiç önemi yok. Hiçbir kimseden, hiçbir kominiteden, tarikattan yardım almadan ben bu hale geldim. Ve evet, beğenseler de beğenmeseler de ben, çocukluğumdan beri dünyayla ilgili bir şeyler yapacaktım. Ve bunu, adım adım Türkiye’de inşa ediyorum, dünyaya da açılacağım. Çok rahatım. Çok netim. Ve biz çok mutluyuz. Acayip planlarımız var, keyfimiz yerinde…

Adriana Lima, sevgilisi Metin Hara hakkında ilk kez konuştu

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ  

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler