'Yeni Türkan Şoray': ‘Hayaller insanıyım...’

'Yeni Türkan Şoray’ olduğu söylenen Çamcı’nın böyle bir iddiası yok. Şoray’ın küçüklüğünden beri izlediği büyük bir oyuncu olduğunu söyleyen Çamcı, ‘Herkes farklıdır’ diyor,

Yayınlanma: 22.10.2013 - 16:03
Abone Ol google-news

50. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, En İyi Kadın Oyuncu ödülünün “Meryem”de Meryem’i oynayan Zeynep Çamcı’ya gideceği daha ödüller açıklanmadan konuşulmaya başlanmıştı. “Anadolu’nun çilekeş kadınlarına” adanan “Meryem”in başrolünü üstlenen Çamcı pek çoklarının gözdesiydi. Çamcı’yla filmin gösteriminden hemen sonra buluştuğumuzda, biz de festivalin En İyi Kadın Oyuncusu seçileceği kanısına varmış bulunuyorduk. Çamcı’yı sinema dünyasında parlak bir geleceğin beklediği, Türkan Şoray ekolünden bir oyuncu olacağı konuşuluyordu. 

“Recep İvedik” filmi ile “Leyla ile Mecnun” dizisinde komedi rolleriyle tanınmaya başladınız. Birden de drama geçtiniz. Bu hızlı geçiş oyunculuk anlamında zorladı mı sizi?

Dramın, hüzünlü rollerin aslında içimde olan bir yanı var. Meryem’in masumluğu, çocuksu ruha sahip tarafı bana yakın ama rollerde ayrım yapmıyorum. Hatta rol yapmıyorum! O anki duygu neyse o oluyorum.

Kulislerde sizin yeni Türkan Şoray adaylarından olduğunuz söyleniyor. Yeni Türkan Şoray’ım diyebilir misiniz?

Benim böyle bir iddiam yok. Herkes farklıdır. O Türkan Şoray. Küçüklüğümden beri izlediğim bir büyük oyuncu. O bir sultan... -

Oyunculuğunuzu güçlü bulurken normal hayatta naif, utangaç buldum sizi...

Naif, içli bir tarafim var. Hayaller insanıyım. Her şeyi düşünürüm. Karışık düşünceler içinde olurum hep. Bıkmam. Farklı projeler için oyuncu seçmelerine 30-40 kez katılıp şansımı denemişimdir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler