Karalar’dan ‘teminatlı’ vaat

Adana merkez Seyhan ilçesinde yapımı tamamlanan Yeşilyurt Çok Amaçlı Hizmet Tesisi’nin açılışında konuşan Seyhan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, “Yaptığımız hizmet, ortaya koyduğumuz eserler daha da büyüyecek. Dev eserlere imza atacağız Adana kıskanılacak bir şehir olacak” dedi.

Yayınlanma: 13.03.2019 - 21:28
Abone Ol google-news

Yeşilyurt Mahallesi’nde bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan, 4 bin metrekare alan üzerine kurulu çok amaçlı tesisin açılışı, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı, milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, İsmail Koncuk, CHP ve İYİ Parti il ve ilçe başkanları, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Akay, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok ve kalabalık bir yurttaş topluluğunun katıldığı törenle hizmete yapıldı. Törende konuşan Başkan Karalar yurttaşların lehine slogan atması üzerine, “Görüyorum ki; sizin bu sevginiz bizi Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na taşıyor. Sizlerin bu sevgisi karşısında şunu iddia ediyorum, hiç kimseye nasip olmayacak oy oranıyla seçimi kazanacağız” dedi. Belediye Başkanlığı yaptığı 5 yıllık dönemde, Seyhan’da 25 yılda yapılan tüm hizmetlerin 5 katını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Karalar şöyle devam etti:

“Seyhan’da yaptıklarımız Büyükşehirde neler yapacaklarımızın bir göstergesi ve teminatıdır. Adana’nın çağ atlaması bizim başkanlığımız döneminde olacak. ‘Halktan yana halk için belediyecilik’ yapacağız ve Adana Türkiye’nin kıskanarak konuşacağı, parmakla gösterilecek bir kent olacak.”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise “Bu ülke kavgadan ve yoksulluktan yoruldu. Bizler kavgadan ve gerilimden yana asla olmadık. Atılan hiç bir iftiraya inanmayın” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler