Yeşim Meltem Şişli ve Erkan Duyar hakkında suç duyurusu

Savcılığa ifade veren İSMEK'İN eski bölge sorumlusu 14 kadın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Erkan Duyar hakkında yazılı suç duyurusunu savcılığa verdi.

Yayınlanma: 03.02.2020 - 17:31
Abone Ol google-news

Cuma akşamı avukatları Ferah Yıldız ile beraber Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek sözlü olarak ifade veren eski İSMEK'li 14 kadın, bugün suç duyurusu dilekçelerini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sundu. Dilekçede, Yeşim Meltem Şişli ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Erkan Duyar'ın "Alenen hakaret", "Görevi kötüye kullanma", "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçlarını işlediğini belirterek cezalandırılmaları talep edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçede, şüpheli Yeşim Meltem Şişli'nin 19 Ağustos 2019'da İBB Saraçhane binasında bölge sorumlularıyla bir toplantı gerçekleştirdiği belirtilerek, toplantıda müştekileri ilk defa görmesine ve haklarında hiçbir şey bilmemesine rağmen çok ağır ve rencide edici hakaretlerde bulunarak aşağıladığı iddia edildi. 



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler