Hayri Güner

Avrupa Fırtınası

29 Kasım 2013 Cuma

TRABZON - Bordo - Mavililer dün akşam Avni Aker’de Apollon Limassol karşısında farklı kazanmakla kalmadı, Trabzon adına da bir ilke imza attı; Avrupa’daki yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı. Bu şeref başta kaleci Onur olmak üzere, tüm takımın, kulübün ve camianın...
Trabzonspor, iddiası olmayan genç rakibi karşısında ‘sıkmadan’ sonuca gitti. Limassol takımının futbolcularının akıllarında ‘topla oynamak’ vardı ama hiç ‘kale’ olmadı. Nadir geliştirdiği ataklardan birinde de Abraham’la golü buldu. Ardından ‘ucuz’ bir penaltı ile ikinci gollerini kaydettiler. Trabzonspor adına ise orta alanda Zokora mücadelede arkadaşlarından bir adım önde bir oyun sergilerken; hücumda da Olcan sonucu tayin eden adam oldu. Olcan’ın attığı 3 gol Karadeniz fırtınasına hayat verdi. Seyirci 10. Yıl Marşı ve “Ne mutlu Türk’üm diyene” tezahüratlarıyla takımını desteklerken; “Siyaset futboldan elini çek” sloganlarıyla da federasyona göndermede bulundu.
Avrupa’da yenilmezlik serisini sürdüren Trabzonspor bu galibiyetle yoluna emin adımlarla devam etti. Temsilcimiz gruptan çıkmayı garantiledi. Bordo - Mavililer, Lazio ile deplasmanda oynayacağı son maçı kazanır ya da 1 puan alırsa grubu lider bitirecek.  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzon’da skandal 18 Mart 2024

Günün Köşe Yazıları