Fenerbahçe'de sancılı değişim

Yeni sezona Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica’yı geçemeyip Süper Lig’de de 3 maçta 2 mağlubiyetle giren Fenerbahçe’de sancılı bir değişim süreci yaşanıyor.

Yayınlanma: 27.08.2018 - 06:00
Fenerbahçe'de sancılı değişim
Abone Ol google-news

Aziz Yıldırım’ı tarihi bir farkla geride bırakıp başkanlığa seçilen Ali Koç ve yönetimi, bir yandan mali sıkıntıları çözmek adına yoğun mesai harcarken diğer taraftan futbol takımının sezona beklenen başlangıcı yapamaması, Sarı-Lacivertli camiada hayal kırıklığı yarattı. Teknik direktör Cocu’nun geçen sezondan beri performanslarıyla beklentileri bir türlü karşılayamayan Hasan Ali, Dirar ve Isla’da ısrar etmesi, taraftarın tepkisini çekiyor. Ayrıca Cocu’nun oynattığı futbol, şu ana kadar camianın beğenisini kazanamadı. Ayrıca Sportif Direktör Comolli’nin transferde yaptığı hamleler de tartışma yaratan bir diğer konu. Sarı-Lacivertlileri 1 yıldır takip ettiğini ve eksikleri bildiğini ifade eden Comolli’nin buna rağmen Fernandao, Josef de Souza ve Giuliano gibi takımın önemli oyuncularının satışına rağmen eksikleri bir türlü giderememesi, yeni başlayan sezona sancılı bir giriş yapılmasının en önemli nedeni olarak gösteriliyor. Transferlerin henüz bitirilmemesi, Cocu’nun ideal 11’ini oluşturamamasına yol açarken puan kayıplarının devam etmesi halinde Ali Koç yönetiminin nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.

Şen: Şüpheniz olmasın

F.Bahçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Şen, Sarı-Lacivertli camiaya mesaj yolladı. Şen, “Kimsenin şüphesi olmasın. Zamanla daha iyi olacağız. Bir değişimden geçiyoruz. Bu çok çabuk olmuyor” ifadelerini kullandı. Öte yandan Fenerbahçe’nin 10 numara pozisyonuna transfer edeceği Eintracht Frankfurt’un Meksikalı futbolcusu Marco Fabian dün akşam İstanbul’a geldi.

Yine Kötü Başladı

Fenerbahçe, son 3 sezondur Süper Lig’e kötü başlayarak taraftarlarını üzüyor. Cocu yönetiminde ilk 3 haftada sadece 1 galibiyet alıp 2 yenilgiyle 3 puanda kalan Sarı-Lacivertliler, 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında da benzer başlangıçlar yapmıştı. Advocaat’lı F.Bahçe, 2016-17 sezonunda ilk 3 haftada sadece 1 puan elde edebilmişti. Sarı-Lacivertliler, geçen sezon ilk 3 haftada 1 kez galip gelip 4 puan kaybetmişti. Sezonun ilk haftası evinde Bursaspor’a 2 gol atan F.Bahçe, son 2 maçta fileleri havalandıramadı. İlk 3 maçta 2 kez rakip fileleri sarsan F.Bahçe, son 32 yılda ilk kez 3 haftalık periyotta 3 golün altında kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler