Güneş: VAR niye var, anlamıyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 15.09.2018 - 22:27
Güneş: VAR niye var, anlamıyorum
Abone Ol google-news

Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Pas yapmaya müsait bir saha yoktu. Ljajic bir ara takıldı düştü. Zemin çok kötü. Deplasmana gelen takım için de bu bir avantaj. Oyun kurmak, hücum etmek, pasla atağa çıkmak zor oluyor. Bugün olumsuzluklara rağmen kazanmayı başardık. Bu çok önemliydi."

"Futbol oynanması için her türlü şartın iyi olması gerekiyor, bugün bu olumsuzluklara rağmen maçı kazanmayı hak ettik. Tüm olumsuzlukların üstesinden gelen oyuncularımı tebrik ediyorum."

"Bazen şöyle, böyle yapsınlar diye eleştiriyorlar. Taktiğimizi değiştirdik, forvetlere değil, defanslara gol attırıyoruz. Türk futbolunda gelişim var. Ciddi konuşunca kırıyorum birilerini."

"Gol vuruşunu yapmayı azalttık, pozisyon zenginliğinden çok şut teşebbüsümüz az. Bunlar iyi zeminde olur. Akhisar maçı da, Antalyaspor maçı da böyle geçti. Sıkıntımız var. Düşündüğümüz oyun güzelliği, akıcılık yok."

"VAR niye var anlamıyorum. Sarı kart görmemesi gereken adam sarı kart görüyor. Hastalandığınız zaman ilaç alırsınız. İlaç almanıza rağmen hala hastaysanız bu ilaç yanlış demektir. O yüzden ben VAR'ı doğru bulmuyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler