Şeref Turu’yla unutulmaz bir deneyim

Türkiye’nin ilk stadyum turu olan ve geçtiğimiz ay bir yaşını geride bırakan Beşiktaş JK Şeref Turu; Vodafone Park’ın kapılarını tüm ziyaretçilere açmaya devam ediyor. Dünya standartlarında, özel olarak tasarlanmış rotası ve bilgilendirici içeriğiyle ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşatan Şeref Turu, tüm sporseverleri bu heyecanlı yolculuğa davet ediyor.

Yayınlanma: 02.10.2018 - 18:12
Şeref Turu’yla unutulmaz bir deneyim
Abone Ol google-news

Beşiktaş JK’nın geçtiğimiz sene Eylül ayında ülkemizde bir ilk olarak başlattığı ve sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği “Şeref Turu” hız kesmeden devam ediyor. Şeref Turu ziyaretçileri, 115 yıllık köklü bir tarihi olan kulübün mihenk taşları olan bilgileri rehberler eşliğinde dinleyerek tura başlıyor. Sporseverler, güzergâh kapsamında profesyonel rehberlerle birlikte; Basın Tribünü, Basın Locası, Yönetim Locası, Basın Toplantı Odası, Beşiktaş JK Soyunma Odası, Misafir Takım Soyunma Odası, yedek kulübesi, saha gibi bir stadyumun en merak edilen bölümlerini görme fırsatı yakalıyorlar.

 

Bambaşka bir dünyaya yolculuk

 

Özel olarak tasarlanmış alanlar ile de bambaşka bir Beşiktaş JK dünyasına adım atan ziyaretçiler, tur kapsamında sadece stadı görmekle kalmıyor. Unutulmaz anılarla dolu bir saatin sonunda green box teknolojisi ile farklı kompozisyonlarda, sevdiği futbolcularla ve Beşiktaş’ın unutulmaz kupaları ile fotoğraflarda da bir araya gelme şansı yakalıyor. Yolculuğun sonunda ise sporseverler, isimlerine özel tasarlanmış katılım sertifikasını ücretsiz olarak alabiliyorlar.

 

Pazartesi günleri, iç saha maç günleri, dini bayramların ilk günü ve 1 Ocak günleri gerçekleştirilmeyen Şeref Turu tam bilet fiyatı 40 TL iken, indirimli bilet fiyatı ise 25 TL. Gazi, şehit yakınları, sarı basın kartı olanlar, 0 – 6 yaş arasındaki çocuklar ve engelli (+1 refakatçi) katılımcılar ise Şeref Turu’na ücretsiz olarak katılabiliyor.

 

Yaklaşık bir saat süren Beşiktaş JK Şeref Turu hakkında tur günleri, tur saatleri, bilet detayları ve diğer bilgilere www.serefturu.com adresinden erişebilirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler