Ali Koç, Şenol Çorlu’ya kıyamadı

2006 yılından bu yana altyapının başında olan teknik adam Dereağzı’nda kadro dışı kalanları hazırlayacak

Yayınlanma: 25.10.2018 - 11:11
Ali Koç, Şenol Çorlu’ya kıyamadı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de kıyım tüm hızıyla sürüyor. Başkan Ali Koç seçimi kazandıktan sonra kulüpte birçok yeniliğe gitmiş ve öncelikli olarak futbol altyapı gençlik geliştirme programı koordinatörü olarak görev yapan Müjdat Yetkiner, yardımcıları Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk ile yollar ayrılmıştı. Sonra bu halkaya teknik patron Aykut Kocaman’ın ismi eklenmişti. Samandıra ve kulüp binasındaki birçok personelle yola devam etmeme kararı alınırken dalganın şiddeti artarak devam etti. Altyapıdan 7 hocanın gönderilmesiyle süren değişimin sürecinin sonunda koltuğa Portekizli David Badia oturdu.

Haberler yanlış
Dün internet sitelerinden Fenerbahçe’den gönderilen antrenörlerin arasına 2006 yılından bu yana altyapının başında olan Şenol Çorlu’nun eklendiği yazıldı. Haberi duyar duymaz üzüldüm. Çorlu’nun Sarı-Lacivertli kulüpte futbol oynadığı yılları biliyorum. Çok karakterli insandır. Kendisini aradım. Telefonu açtı, ‘Geçmiş olsun’ dileklerimi ilettim. Şaşkındı, “Yok böyle bir şey. Yazılanlar doğru değil” dedi. Başladı anlatmaya: “Ben görevimin başındayım, şahsıma görevden alındığıma dair hiçbir yazı gelmedi. Bildiğiniz gibi altyapının başına sezon başı itibarıyla David Badia getirilmişti. İdari menajer Onur Başar’ın talimatıyla şuan Dereağzı’ndayım, kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgileniyorum. Yeni görevim bu yönde. Burada her şey güzel geçiyor. Volkan, Dirar, Aatif, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek ve Serhat Kot’la çalışmalarımız devam ediyor. İdmanlar son derece neşeli geçiyor. 6 oyuncu bu çalışma temposuyla inanıyorum ki kısa zamanda geldikleri yere döneceklerdir”. Kadro dışı kalan futbolcular olmasaydı Şenol Çorlu’ya ne görev verilecekti? Bir gerçek var o da başkan Ali Koç’un Şenol Çorlu’ya şimdilik kıyamayıp kıyak geçtiğidir.

3 antrenörün alacakları ödendi
Başkan Ali Koç, antrenörler Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı’ya yönelik ağır ithamlarda bulunarak görevlerine son verildiğini açıklamıştı. Koç, daha sonra kendisiyle yüz yüze görüşmek isteyen 3 antrenörle bir araya geldi. Ancak bu görüşme, alınan kararı değiştirmedi. F.Bahçe Kulübü, bu 3 ismin tüm alacaklarını hesaplarına yatırdı. Sarı-Lacivertliler ile bu antrenörler arasında artık hiçbir bağ kalmadı. Yaşanan olayların yargıya taşınıp taşınmayacağı merakla bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler