Juventus, San Siro'da Milan'ı yıktı

Serie A'da Juventus, ezeli rakibi Milan'ı deplasmanda devirdi. Ronaldo, San Siro'da Milan'a karşı ilk maçında golü attı.

Yayınlanma: 12.11.2018 - 01:03
Abone Ol google-news

Serie A'nın 12. haftasında lider Juventus, üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Milan'ın konuğu oldu. San Siro'da oynanan dev mücadele nefesleri kesti.

Cristiano Ronaldo, ezeli rekabette ilk kez forma giyerken golünü de attı. Juventus'tan Milan'a kiralanan Gonzalo Higuain ise güne damga vuran isim oldu.

Juventus, henüz 8. dakikada Mandzukic'le deplasmanda 1-0 öne geçerken bu golün ardından Milan beraberlik için yüklenmeye başladı. İlk yarının son dakikalarında penaltı kazanan Milan'da topun başına geçen Gonzalo Higuain, 41. dakikadaki bu fırsatı değerlendiremedi ve ilk yarı Juventus'un 1-0'lık üstünlüğüyle bitti.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da zaman zaman rakip kalede fırsat bulurken son dakikalarda ortam bir anda ısındı. Juventus, Cristiano Ronaldo ile 81. dakikada golü bulup skoru 2-0'a getirirken Gonzalo Higuain, 83. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı.

Önce penaltı kaçıran, ardından da kırmızı kartla oyundan atılan Gonzalo Higuain güne damgasını vururken Juventus, deplasmandan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve zirvedeki yerini sağlama aldı.

Bu sonucun ardından Milan 21 puanda kalırken Juventus ise puanını 34 yaptı.

(Goal)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler