Devler sıraya girdi

Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki genç yıldızı Eljif Elmas’a talep yoğun. Manchester City ve Dortmund gibi kulüpler Eljif'i izliyor.

Yayınlanma: 20.11.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Henüz 19 yaşında olmasına rağmen yaşından çok daha fazla bir olgunluğa ve tecrübeye sahip olan Makedon futbolcu Eljif Elmas’ın, Fenerbahçe’de ilk 11’e yerleşmesinin ardından kendisine olan ilgi daha arttı. M. United, M. City, Dortmund ve Benfica gibi Avrupa’nın dev kulüplerinin takipte olduğu genç yıldız için her an resmi bir teklifin gelebileceği konuşuluyor. Ancak Sarı-Lacivertli yönetim, astronomik bir teklif gelmediği müddetçe Türk asıllı Makedon yıldızın Fenerbahçe’de kalmasından yana.

Ekici: Çok yıprandım

Mehmet Ekici’nin bu hafta takıma katılması bekleniyor. Sakatlıkların bir türlü yakasını bırakmadığı yıldız futbolcu, “F.Bahçe’ye katkı vermek istiyorum. Tam iyi bir performans sergiliyorum, sakatlık yaşıyorum. Sakatlıklar nedeniyle beklenen katkıyı sağlayamadım. Yaşadığım sakatlıklar mental olarak beni yıprattı. Ama bunlar da geçecek. İnşallah Trabzonspor maçında sahalara döneceğim” diye konuştu. Ekici, G.Saray maçında oyuna girmiş, iyi oynadığı anlarda yaşadığı sakatlık nedeniyle kısa sürede sahayı terketmişti.

Kameni dönüyor

Devre arasında Aatif ve Dirar’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte kontenjanda yer açılacak. Volkan Demirel’in affedilme durumu hala belirsiz. Deneyimli kaleciden özür bekleyen yönetim, bu durum gerçekleşmediği için Volkan’ı affetmeyi düşünmüyor. Kameni de ayrılmamakta ısrarlı. Kamerunlu file bekçisinin ligin yarısında takım kadrosunda yer alacagı belirtiliyor.

Obra’nın 300. maçı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın tecrübeli başantrenörü Zeljko Obradovic, Sarı-Lacivertli takımın başında 300. galibiyetini almak için THY Avrupa Ligi’nde Darüşşafaka Tekfen karşısına çıkacak. Sarı-Lacivertli takımla 387 mücadeleye çıkan Sırp koç, bu karşılaşmalarda 299 galibiyet, 88 yenilgi aldı. Fenerbahçe, Obradovic’le beş yılda yüzde 77 galibiyet oranı yakaladı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılacak maç saat 21.00’de başlayacak ve beIN Sports 3’ten yayımlanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler