Şenol Güneş: Maçı kazandık, bu sevindirici ama...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 biten derbinin ardından açıklamalarda bulundu

Yayınlanma: 02.12.2018 - 22:54
Abone Ol google-news

Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Kazanmak önemli ama nereden baktığımıza bağlı. Neyi kazandık? Maçı kazandık, 3 puanı aldık, bu sevindirici."

"Yoğun bir seyahatten geldikten sonra burada sürenin kısa olduğu dönemde oynamak kolay değil. Aynısı Galatasaray için daha geçerli ama onlar 1 gün daha önde, avantajlıydı, yakın bir yerden geldiler."

"Fiziksel yorgunluğu şikayet olarak pek kullanmadım ama niye söylemek istiyorum? İhtiyaç bu."

"Arkadaşlara söyledim, sağ olsunlar hepsi futbol adına çok şeyler yapmak istiyorlar, hevesleri heyecanları. Hele Türk futbolu adına, yayıncı kuruluş için de önemli. Futbol güzel ve keyifli oynanmalı. Bunun aktörleri var, medya, yöneticiler, yayıncı kuruluş, her şey."

"Ama bir de birçok görüşüne katılıyorum onların ama katılmadıklarımdan bir tanesi; biriyle ilgili suçlama yaparsanız konuyu dağıtıp onu kişiselliğe dönüştürmemek lazım. Bu hem kendilerine hem bize saygısızlık olur."

"Bizim de ailelerimiz var. Oyunda oynamayan oyuncularla ilgili eleştiri yaparken bunu başka boyuta getiriyorlar. Sebepleri için ben arkadaşların hepsini tesise bekliyorum."

 "Türk futbolu için ihtiyaç var, onlar bizden küçükler daha çok. O çözümleri de üretebiliriz, futbolun ihtiyacı var. Fatih Hoca'yla da konuştum maçtan evvel, idari, teknik, psikolojik, birçok konu var ama onlar üzerinde kişiler üzerinden gidiyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler