Erdoğan yine İnönü'yü hedef aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta’da Toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada "Rahmetli babam bana nüfus kağıdını gösterirdi. İçinde damgalar vardı. Gaz yağı, un, şeker damgası. Ayrıca da karneler vardı. Bunları İnönü zamanında bu ülke yaşadı. Kim o? CHP'nin piri" dedi.

Yayınlanma: 12.10.2018 - 11:32
Abone Ol google-news
<video:1109781>

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta’daki General İhsan Alper Kışlası’ndaki konuşmasından öne çkan kısımlar şu şekilde:

-Her gencimizi potansiyel bir komando adayı olarak görüyorum

"HER GENCİMİZİ POTANSİYEL KOMANDO ADAYI OLARAK GÖRÜYORUM" - VİDEO

<video:1109462>

-İnşallah çok yakında, bugün brövelerini takan komandolarımızın da desteğiyle, Fırat'ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edeceğiz.

- Yurt içinde terör örgütü mensuplarına tarihlerinde görmedikleri darbeleri vuruyoruz.

-Bedelli olarak veya başka yöntemlerle fiilen askerlik yapmadan bu süreci geride bırakanlar çok büyük kayıpta olduklarını bilmelidir.

-Ordumuzun tamamı profesyonel olsa bile her Türk evladının temel askerlik eğitiminden geçmesini ve 'Peygamber ocağı' dediğimiz kışlalarımızın havasını teneffüs etmesini önemli görüyorum.

-Nüfusumuzun arttığı, buna karşılık ordumuzun mevcudunun sabit kaldığı, hatta azaldığı bir durumda elbette yığılmaları önlemek için bu tarz uygulamalara ihtiyaç vardır.

-Ekonomide son dönemde bir takım spekülatif ataklara maruz kalsak da dünyanın satın alma paritesine göre en büyük 13 milli gelire göre 17. ülke olduğumu değiştirmiyor.

-Günlük, haftalık, aylık hatta yıllık sayılabilecek olumsuzlukların bu güzel manzarayı bozmasına izin vermeyeceğiz. Ya bir yol bulacak ya bir yol yapacak ve onu mutlaka aşacağız.

-Çok komik sebeplerle bize yaptırım uygulayanlara asıl kaybedenin kendileri olduğunu göstereceğiz. Ekonomide bunu yapacağız. Bize kapatılan her kapıya karşı 10 kapıyı açacağız.

<haber-yatay:1090661>


TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞTU

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta'da toplu açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

-Şimdi de Menbic'te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir biliyor musunuz? 'Biz mezar kazdık gelin defin törenini yapın.' Oraya da gidilecek.

-Bölücü örgütün belediye başkanı tayin etmesine de belediye imkanlarının şehir eşkiyalarına peşkeş çekilmesine asla tahammülümüz olamaz.

-Isparta'da 100 kilo altın bulundu. 5 milyon dolar para bulundu. Onların imamları tarafından. Bunların ne olduğunu anlayın. Bak, Isparta'ya böyle girmişler. 

<haber-dikey:1107556>

-Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum. Onu ben SSK'nın başında olduğu zamandan tanırım. SSK'yı nasıl çökerttiğini gayet iyi bilirim. Bunlar ölüleri bile rehin aldılar hastanelerin morglarına koydular ya bunlar böyle adamlar. Bay Kemal hastanelerde ameliyat durdu mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanelerine bak. Yalan olur da böyle olur mu? Atıyorsun da dikkatli at. En güçlü olduğumuz alandan bizi vuracağını zannediyorsun. Sen bittin, tükendin. 

-Rahmetli babam bana nüfus kağıdını gösterirdi. İçinde damgalar vardı. Gaz yağı, un, şeker damgası. Ayrıca da karneler vardı. Bunları İnönü zamanında bu ülke yaşadı. Kim o? CHP'nin pîri. Bunların zamanında çöp dağları patladı 39 kişi öldü Bay Kemal. Bunların tarihi kimi zaman Mussolini'ye selam göndermelerle kimi zaman nazi Almanya'sına övgülerle kimi zaman da Amerikan bayrağıyla poz vermelerle doludur.

-Anamuhalefet partisi tek partili dönemindeki jakoben geçmişiyle yüzleşebilmiş değildir. Merhum Menderes ve iki bakanını idama götüren 1960 darbesindeki rolleri konusunda da hiçbir öz eleştiri yapamamıştır.

<haber-yatay:1106641,1106616>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler