Gökçek ‘ittifak’ istiyor

MHP’nin yerel seçimde Ankara için düşündüğü Gökçek’ten ‘Bozkurt ve Rabia’lı gönderme.

Yayınlanma: 11.11.2018 - 22:15
Abone Ol google-news

MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olarak düşündüğü, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin “Gökçek, MHP’den gönül rızasıyla ‘Ben belediye başkanı olmak istiyorum’ derse MHP’ye şeref kazandırır” dediği Melih Gökçek’ten dün dikkat çeken paylaşım geldi.

Gökçek, bir eliyle Bozkurt, bir eliyle Rabia işareti yapan asker fotoğrafı paylaşarak, “İttifak mutlaka kurulmalı” mesajını verdi.

İki partinin yerelde ittifakının son bulmasıyla birlikte de MHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın görevden aldığı Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı içinse uzun yıllar ‘merkez sağda’ siyaset yapmış Bedrettin Dalan hamlesi gelmişti. Bahçeli, 29 Ekim’de de Gökçek için “Gökçek, MHP’den gönül rızasıyla ‘Ben belediye başkanı olmak istiyorum’ diyorsa MHP’ye şeref kazandırır” ifadelerini kullanmış, Bahçeli’nin bu ifadelerine de Erdoğan’dan “Gökçek benim yol arkadaşımdır” mesajı gelmişti. ABelediye başkanlığı döneminde de sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gökçek’ten dün de “Cumhur İttifakı’nın yerelde de devam etmesine” yönelik dikkat çeken bir paylaşım geldi. Bir eliyle Bozkurt, bir eliyle Rabia işareti yapan bir askerin fotoğrafını paylaşan Gökçek, “İttifak mutlaka kurulmalı. Çok yakışmış” ifadelerini kullandı. 

<haber-yatay:1127804,1138034,1131063,1128932>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler