Erken Rezervasyon Dönemi Başladı!

BU BİR İLANDIR

Yayınlanma: 12.11.2018 - 15:31
Abone Ol google-news
 
Tatil Rezervasyonunu Erken Yap, Karlı Çık!
 
Erken rezervasyon kampanyası ile her yıl misafirlerine yüzlerce farklı otelde indirimli tatil imkanı sunan ETS’de, 2019 yazı için %50’ye varan indirimlerle erken rezervasyon dönemi başladı!
 
Hayalini kurduğun tatili yüksek indirim oranları ile planlamak istiyorsan, ETS’nin erken rezervasyon indirimlerini kaçırma! Üstelik erken rezervasyon dönemi içerisinde faydalanabileceğin Erken Rezervasyon Sigortası ile konaklama başlangıcından 72 saat öncesine kadar, tatilini koşulsuz iptal etme güvencesine de sahipsin.
 
Erken Rezervasyon ile Avantajlı Konakla!
 
Erken rezervasyon, %50’ye varan indirimlerin yanı sıra uzun vadede ödeme imkanıyla da misafirlere birçok avantaj sunuyor. Bu sene yaz tatilini Ege ve Akdeniz’in göz alıcı sahillerinde geçirmek istiyor, ancak bu tatile nasıl bütçe ayıracağını bilmiyorsan, ETS’nin erken rezervasyon fırsatlarına mutlaka göz atmalısın!
 
ETS’nin erken rezervasyon otellerini inceleyerek dilediğin tesiste cazip indirimlerle yerini ayırtabilir, hayalini kurduğun tatile bir adım daha yaklaşabilirsin.
 
Ege ve Akdeniz’in En Güzel Koyları Seni Bekliyor!
 
Deniz, güneş ve kumun hayalini şimdiden kurmaya başladıysan Ege ve Akdeniz sahillerinde yer alan yüzlerce otel arasından senin için uygun olanı seçip, cazip fiyatlarla eşsiz bir tatile çıkma fırsatını kaçırma. Tatil planını erken yap, ETS ile tatilin tadını doyasıya çıkar!
 
 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler