CHP'li başkanlardan Kılıçdaroğlu'na destek ziyareti: Her kararda yanında olacaklar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamaları sonrası partisinin genel merkezinde büyükşehir belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda başkanların Kılıçdaroğlu’na desteğini ilettiği kaydedildi.

Yayınlanma: 05.03.2023 - 04:00
CHP'li başkanlardan Kılıçdaroğlu'na destek ziyareti: Her kararda yanında olacaklar
Abone Ol google-news

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 6’lı masadan ayrıldığına ilişkin açıklaması ve Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu’na adaylık çağrısı yapması sonrası CHP’li 10 büyükşehir belediye başkanı Kılıçdaroğlu’na destek için CHP Genel Merkezi’ne geldi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise deprem çalışmaları nedeniyle Hatay’da kaldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, önce Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile baş başa görüştü. Ardından 10 büyükşehir başkanını odasında kabul etti. 

HALİL İBRAHİM SOFRASI

Başkanlar görüşme sonrasında herhangi bir açıklama yapmadı. Başkanların Kılıçdaroğlu’na destek için geldiğini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Başkanlarımızın tamamı genel başkanımıza  yanında olduklarını söylediler. Her türlü alacağı kararda da yanında olacaklarını söylediler.Başkanlarımız, deprem bölgelerinde yaptıkları destekleri ve hizmetleri aktardılar” bilgisini paylaştı.

Torun, ziyaretin görüntüsünü de “Halil İbrahim sofrasıdır bizimki; hiç eksilmesin, hep artsın. Halil İbrahim bereketi hep olsun” ifadeleriyle paylaştı. 

SU TALİMATI

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hatay başta olmak üzere deprem bölgesinde yaşanan su sorununun çözümüne yönelik yürütülen çalışmalara ağırlık verilmesi gerek” talimatını verdiği kaydedildi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler