Fatih Erbakan: Seçimlerin ikinci tura kaldığı görülmektedir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Şu ana kadar ulaşan seçim sonuçlarına göre cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığı görülmektedir. Cumhur İttifakımızın avantajlı durumda olduğunu ifade etmek isterim" dedi.

Yayınlanma: 15.05.2023 - 02:10
Fatih Erbakan: Seçimlerin ikinci tura kaldığı görülmektedir
Abone Ol google-news

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Erbakan, bugün yüzde 90'ın üzerinde bir katılımla seçimlerin gerçekleştirildiğini belirterek, "21 sene aradan sonra Yeniden Refah Partimizi yeniden Meclis'e kazandıran milletimize teşekkür ediyorum. Tarihi adımın atılmasına katkı sağladılar. Milli Görüşün 21 yıl aradan sonra yeniden TBMM'de temsil edilmesine vesile oldular, bu nedenle kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi.

"VEKİL SAYIMIZIN ARTMA İHTİMALİ VAR"

Erbakan, "Gelen sonuçlara göre partimiz TBMM'de 5 milletvekili ile temsil edilme hakkını bulunduruyor. 3 milletvekili İstanbul, 1 Kocaeli, 1 milletvekilimiz de Konya'dan seçilmiş bulunuyor. Bu milletvekillerimizin sayısının artma ihtimali de bulunuyor" diye konuştu.

İKİNCİ TURA KALDIĞI GÖRÜLMEKTE

Erbakan ayrıca, Cumhurbaşkanlığı seçimine dair de konuştu. Erbakan, "Şu ana kadar ulaşan seçim sonuçlarına göre cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığı görülmektedir. İnşallah 2 hafta sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferini hep beraber kutlayacağız" diye konuştu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler