İYİ Partili Gökhan Zan: Manipülasyon uyguluyorlar

Türkiye'de oy verme işlemlerinin sonlanmasıyla ilk veriler gelmeye başladı. İYİ Parti Hatay milletvekili adayı eski futbolcu Gökhan Zan, tüm sandıklara itiraz edildiği için sandıkların henüz sayılmadığını belirterek "Manipülasyon uyguluyorlar, tüm sandıklara itiraz edildiği için o sandıklar henüz sayılmadı" dedi.

Yayınlanma: 14.05.2023 - 23:36
İYİ Partili Gökhan Zan: Manipülasyon uyguluyorlar
Abone Ol google-news

Türkiye'de 60 milyon seçmen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti. Seçimler için Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. 

Oy verme işlemlerinin sona ermesiyle saat 18.30'da seçim yasağı kalktı ve ilk sonuçlar gelmeye başladı. Bu süreçte Anadolu Ajansı ve Anka Haber Ajansı'ndan farklı veriler gelmeye devam ediyor.

Veri tartışması devam ederken İYİ Parti Hatay milletvekili adayı eski futbolcu Gökhan Zan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"GELİYOR GELMEKTE OLAN"

Zan, şu ifadeleri kullandı:

"Daha sistemde olmayan milyonlarca oy var. Manipülasyon uyguluyorlar, tüm sandıklara itiraz edildiği için o sandıklar henüz sayılmadı. İşi bittiğe getirmeye ve yıldırmaya çalışacaklar. Bu gece uyumak yok. Geliyor gelmekte olan."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler