2019 yılında yollar ayrılmıştı: Al Hilal'den Jorge Jesus itirafı!

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in onursal üyesi Prens Nawaf bin Muhammed, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus hakkında açıklamalarda bulundu. Prens Nawaf, Jesus'un 2019 yılında kulüpten ayrılmasına ilişkin, "Jorge Jesus ile 2019'da yolları ayırmak felaket bir karardı. Neden görevden alındığını o dönem hiçbirimiz anlayamadık" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 23.10.2023 - 15:49
2019 yılında yollar ayrılmıştı: Al Hilal'den Jorge Jesus itirafı!
Abone Ol google-news

Al-Hilal Kulübü'nün onursal üyesi Prens Nawaf bin Muhammed, Suudi Arabistan futbolunun gündemi ve kulübün şu andaki teknik direktörü Jorge Jesus ile ilgili konuştu.

Prens Nawaf, "Jorge Jesus ile 2019'da yolları ayırmak felaket bir karardı. Neden görevden alındığını o dönem hiçbirimiz anlayamadık. Şimdi Jesus hakkında yapıaln eleştirilerin hiçbirine katılmıyorum. Jesus o dönem başarılıydı ve yolların ayrılması Al Hilal kültürüne aykırıydı" dedi.

"TALISCA İLE ANLAŞMIŞTIK"

Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca ile ilgili gelen soruya Prens Nawaf, "Aslında Anderson Talisca'nın transferi için her türlü anlaşmayı yapmıştık ama o dönem Al Nassr araya girdi ve bizim anlaşmamızı bozarak transferi gerçekleştirdi" cevabını verdi.

Neymar

"NEYMAR'IN KAPTAN OLMAMASI NORMAL"

Al-Hilal'in kaptanlık pazubandının Neymar'da olmamasıyla ilgili gelen soruya ise Prens Nawaf, "Bir takımın kaptanı, o takımın en yaşlı oyuncusu olur. Al Nassr'da Cristiano Ronaldo'nun olması normal. Al Hilal'de olsa bizim kaptanımız olurdu. Ancak, Neymar takımımızın en yaşlı oyuncusu değil. Bu nedenle kaptan olmamasını normal karşılamak gerek" sözleriyle konuşmasını noktaladı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler