7-0'lık Liverpool maçı sonrası Wout Weghorst'u yerden yere vurdular

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında Liverpool sahasında Manchester United'ı 7-0 gibi tarihi bir skorla mağlup etti. İngiliz basını, Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst'u yerden yere vurdu.

Yayınlanma: 06.03.2023 - 12:21
7-0'lık Liverpool maçı sonrası Wout Weghorst'u yerden yere vurdular
Abone Ol google-news

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında Liverpool ile Manchester United karşılaştı. Konuk ekip Manchester United, 7-0 gibi tarihi bir farkla mağlup oldu.

İngiliz basını 7-0'lık tarihi skorla biten Liverpool-Manchester United maçına geniş yer ayırdı.

Daily Mail, "İngiliz futbolunun en başarılı iki kulübü arasındaki muazzam çarpışmaların tarihinde şaşırtıcı ve beklenmedik bir sonuç. Bu 7-0'lık yıkım, bu 7-0'lık aşağılanma, United'ın aldığı en kötü yenilgiydi. Liverpool'a 7-0 kaybetmek bunu daha da kötüleştiriyor. Çok daha kötü" ifadelerine yer verdi.

"RONALDO'DAN SONRA ASLA BİR ÇÖZÜM DEĞİL"

The Sun gazetesi ise Beşiktaş'tan ayrılarak Manchester United'a kiralık olarak transfer olan Wout Weghorst'u ağır sözlerle eleştirdi.

Haberde, Weghorst için "Manchester United, Liverpool karşısında darmadağın ve affedilemezdi. United bu sezon ligde Brighton'dan daha az, lig lideri Arsenal'den 18 ve komşusu Manchester City'den 25 daha az gol attı. Ronaldo bırakıldığında Wout Weghorst gibi bir oyuncu çözüm değil" denildi.

Fransız L'Equipe gazetesi de "Liverpool, bu Pazar günü Anfield'da Manchester United'ı gerçeküstü bir oyunla mağlup etti. Liverpool, United'ın 11 maçlık yenilmezlik serisine son verdi" dedi.

Amerikan ESPN de "Liverpool, United'a tarihi bir rezillik yaşattı. Manchester United Pazar günü teknik direktör Erik ten Hag ile gelişimini sergilemek amacıyla Liverpool'a geldi, ancak 7-0'lık bir dayakla küçük düşürüldü" ifadelerine yer verdi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler