Bayern Münih'ten Sadio Mane kararı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Bayern Münih'te, Alman futbolcu Leroy Sane ile tartışan Senegalli oyuncu Sadio Mane'nin takımdan ayrılacağı ileri sürüldü.

Yayınlanma: 17.04.2023 - 17:24
Bayern Münih'ten Sadio Mane kararı
Abone Ol google-news

Bayern Münih'te, Leroy Sane'ye yumruk atmasının ardından geçici olarak kadro dışı kalan Sadio Mane için flaş bir karar alındı.

Sky Sports'un haberine göre, Alman devinin, Mane ile bu yaz yollarını ayırmayı planladığı ve Senegalli futbolcunun Bayern'deki günlerinin sayılı olduğu belirtildi.

Sadio Mane

AYRILIK ETKENLERİ

Bayern Münih'in bu kararı almasında, Mane'nin teknik direktör Thomas Tuchel'in planları arasında yer almamasının etkili olduğu kaydedildi. Mane'nin ayrıca Manchester City maçının ardından Leroy Sane'ye yumruk atması nedeniyle de eleştiri oklarını üzerine çektiği hatırlatıldı. Bayern Münih yönetiminin de, Mane'nin takımda ilk sezonundaki performansından memnun olmadığı vurgulandı.

Leroy Sane

PREMIER LİG'E GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Öte yandan Mane'nin ise Premier Lig'e geri dönmek istediği aktarıldı. 31 yaşındaki futbolcunun düşüncesi arasında eski takımı Liverpool'un da olduğu öne sürüldü. Ancak Liverpool için, Mane'nin yaşı (31) ve takımın yapısı nedeniyle bu transferin imkansız olduğu ifade edildi.

Bayern Münih'te bu sezon 32 maça çıkan Sadio Mane, 11 gol attı ve 5 asist yaptı. Senegalli futbolcunun, Bayern Münih ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler