Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan deplasman yasağı protestosu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli taraftarların karşılaşmaya alınmaması sebebiyle protokol tribününe oturmadı.

Yayınlanma: 05.03.2023 - 10:35
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan deplasman yasağı protestosu
Abone Ol google-news

Fenerbahçe yönetimi, il güvenlik kurulu kararıyla sarı-lacivertli taraftarların Kayserispor maçında tribünde yer almasının yasaklanmasına büyük tepki gösterdi.

Kayseri’ye gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve sarı-lacivertli kulübün delegeleri, protesto amacıyla stattaki protokol tribününe oturmadı. Koç ve yöneticiler, mücadeleyi tribündeki diğer bölümde izledi. 

Jorge Jesus

JESUS İSYAN ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da sarı-lacivertli taraftarlara getirilen yasağa isyan etti. Portekizli çalıştırıcı, “Bu sene Fenerbahçe’deki ilk senem ama bu tarz karışık kararlara şimdiden alıştım. Fenerbahçe taraftarları bizim için çok önemli bir güç. Bence Fenerbahçe’ye zarar veren bir karar oldu” dedi.

Jesus, “Bizim amacımız yeniden liderliği geri alabilmek” yorumunda bulunurken 9 Mart’ta deplasmanda Sevilla ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı için “Sevilla bizden çok güçlü ve çok kaliteli oyuncuları var. Biz de şansımızı deneyeceğiz” diye konuştu.

Enner Valencia

YÜZDE 100 VALENCIA

Valencia, Fenerbahçe formasıyla 100. maçına çıktı. Ekvadorlu forvet, Kayserispor ağlarını sarsıp ligdeki 23. golünü attı. Valencia, sözleşme durumu için “Umarım Fenerbahçe’de kalırım. Bu kulübü ve buradaki insanları seviyorum” dedi.

Arda Güler

ARDA’YI ALKIŞLAYANLARA ISLIK!

Jesus, Zajc ve İrfan Can’ı yedeğe çekip Crespo ile Arda’yı 11’de görevlendirdi. Ancak 46’da Crespo’yu çıkarıp Zajc’ı aldı, 60’ta Arda’yı kenara çekip İrfan’ı sahaya sürdü.

Arda çıkarken bazı Kayserili taraftarlar genç futbolcuyu alkışladı. Sarı-kırmızılı tribünlerin bir bölümü ise Arda’yı alkışlayanları ıslıklayıp yuhaladı.

Sarı kart gören Szalai cezalı duruma düştü.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler