Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis'ten sert tepki: 'Onlar terörist'

Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş Emlakjet'e 68-64 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da Yunan başantrenöt Dimitris Itoudis, maçında ardından görüşlerini aktardı. Itoudis, sahaya yabancı madde atanlar hakkında, "Normal şartlarda bir kameradan o paraları atan kişilerin tespit edilmesi ve hapse girmesi gerekiyor. Bir oyuncu gözünü kaybedebilirdi. Onu atan bir terörist" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 02.12.2023 - 23:46
Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis'ten sert tepki: 'Onlar terörist'
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, Beşiktaş Emlakjet ile oynadıkları derbinin ardından konuştu.

Yaşanan olaylara tepki gösteren Dimitris Itoudis, ''Bugün sadece basketbol yoktu. Madar'ın gözüne bir bozuk para atıldı ve gözünü kaybedebilirdi. Herhangi bir hakemin gözüne gelseydi de devam edecek miydik? Bu, ligin gösterdiği toleranstan dolayı oluyor. Beşiktaş, EuroCup'ta böyle bir şey yapsa ceza alır'' dedi.

''BASKETBOL İLE ALAKASI YOK''

Yaşananların basketbol ile alakası olmadığını söyleyen Yunan koç, ''Üzgünüm. Bugün sadece basketboldan bahsedemeyiz. Benim tecrübem sadece bir maç oynadığımızı unutmamamı söylüyor. Bir maç oynadık ve rakibimiz kazandı. Onları tebrik ediyorum tabii ki ama bugün basketboldan bahsedemeyiz, olanların basketbol ile alakası yok'' diye konuştu.

''MADDE ATANLAR TERÖRİST''

Sahaya yabancı madde atanların tespit edilmesini gerektiğini söyleyen Itoudis, "Normal şartlarda bir kameradan o paraları atan kişilerin tespit edilmesi ve hapse girmesi gerekiyor. Bir oyuncu gözünü kaybedebilirdi. Onu atan bir terörist. Meslektaşım yapacak bir şey olmadığını söylüyor ama katılmıyorum. İnsanları nazik şekilde eğitebiliriz. Ben harika atmosferleri severim. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş harika atmosfer yaratıyorlar. Bizim taraftarımız takıma yardımcı oluyor ama terörden uzak durmamız gerekiyor. Neden bahsedeceğiz ki? Pick and roll'den mi konuşacağız?" diyerek sözlerini noktaladı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler