NBA'de Rudy Gobert'e saldıran Draymond Green kendini savundu: 'Pişman değilim'

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA), Golden State Warriors ile Minnesota Timberwolves karşılaşmasında çıkan tartışma nedeniyle rakibinin boğazını sıkan Draymond Green cezasının bitmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Green, "Ben hayatımı pişmanlıklarla yaşayan biri değilim" dedi.

Yayınlanma: 27.11.2023 - 12:48
NBA'de Rudy Gobert'e saldıran Draymond Green kendini savundu: 'Pişman değilim'
Abone Ol google-news

NBA takımlarından Golden State Warriors forveti Draymond Green, Minnesota Timberwolves pivotu Rudy Gobert'e saldırdığı için hiçbir pişmanlık duymadığını söyledi.

Rakibinin boğazını sıkması sonrası NBA'in verdiği beş maçlık uzaklaştırma cezasını tamamlayan Green, cezanın ardından ilk kez konuştu.

'PİŞMANLIKLARLA YAŞAYAN BİRİ DEĞİLİM'

33 yaşındaki oyuncu, benzer bir durumda her zaman takım arkadaşlarının arkasında olacağını dile getirdi:

"Ben hayatımı pişmanlıklarla yaşayan biri değilim. Bir takım arkadaşımı savunmam gerekecekse, yine savunurum. Benim için en önemli olan şey, değer verdiğim insanların nasıl oldukları ve bir olaydan nasıl etkilendikleridir."

'DAHA İYİ BİR YOL BULUNABİLİR'

Green, Warriors başantrenörü Steve Kerr ve genel menajer Mike Dunleavy ile konuştuktan sonra, kişiliğini değiştirmeyeceğini belirtti:

"Hepimizin ortak düşüncesi, benim ne olursa olsun kendim olacağım üzerine. Bu değişmeyecek. Ama bununla birlikte, tabii ki her zaman bir şeyi yapmanın daha iyi bir yolu vardır. Daha iyi bir yol her zaman bulunabilir. Hepimizin ortak fikri bu."

'ÖNCEKİ İHLALLER NEDENİYLE CEZA VERİLMEMELİ'

Green ayrıca, daha önceki ihlallerinden dolayı cezalandırılmaya devam edilmemesi gerektiğini söyleyerek, NBA'in mevcut ve gelecekteki olaylarda bu yaptıklarını hesaba katmaması gerektiğini açıkladı:

"'Geçmişte şunu yapmıştı' diyerek ceza verilmemeli. Ben o yaptıklarımın cezasını çektim. NBA Finalleri'nin 5. maçında uzaklaştırma cezası aldım. Bu eylemlerden dolayı beni cezalandırmaya devam edemezsiniz."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler