PSG'li futbolcu Achraf Hakimi'ye tecavüz iddiasıyla dava açıldı

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Paris Saint-Germain'in Faslı futbolcusu Achraf Hakimi'ye tecavüz iddiasıyla savcılar tarafından soruşturma başlatıldı.

Yayınlanma: 03.03.2023 - 16:44
PSG'li futbolcu Achraf Hakimi'ye tecavüz iddiasıyla dava açıldı
Abone Ol google-news

PSG'nin Faslı oyuncusu Achraf Hakimi sıkıntılı günler yaşıyor. 24 yaşındaki oyuncuya tecavüz iddiasıyla dava açıldı.

PSG forması giyen Achraf Hakimi, tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Faslı oyuncuya 23 yaşındaki bir kadına kendi evinde tecavüz ettiği iddiasıyla dava açıldı.

Ülke basınına göre; Fransız savcılar Hakimi için soruşturma başlattı. Hakimi'nin avukatı olayla ilgili yaptığı açıklamada atılan suçlamaların doğru olmadığını söyledi.

Achraf Hakimi

"ŞANTAJA MARUZ KALDI"

Oyuncunun avukatı Fanny Colin yaptığı açıklamada, "Birkaç saatlik duruşmadan sonra, tecavüz iddiasında bulunan kişi tıbbi ve psikolojik muayeneyi reddetti, Hakimi ile görüşmek istemedi. Polisin elindeki belgelerle, Hakimi'nin bir şantaja maruz kaldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Mağdur olduğu iddia edilen kişinin avukatı Rachel Flore Pardo ise AFP'ye yaptğı açıklamada, "Müvekkilim söylediği her şeyin arkasında duruyor. Sadece savcılarla konuşmayı tercih etti ve esas olarak güvenliğini korumak için olayın medyatik bir mesele haline gelmesini istemiyor" dedi.

Fransız yasalarına göre, suçlanmak davanın mutlaka mahkemeye taşınacağı anlamına gelmiyor.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler