Adana'da hissedilen sıcaklık 50 dereceyi aştı: Güneşte tost pişti
Hissedilen sıcaklığın 50 dereceyi aştığı Adana'da güneşte ısınan sac tavada sucuk ve yumurta pişirerek Adana tostu hazırlandı.
Mehmet Karaca ile Mahmut Kurt, Basra sıcaklarıyla birlikte hissedilen sıcaklığın 50 dereceyi aştığı kentte güneş altında ısınan sacda sucuk ve yumurta pişirerek Adana Tostu hazırladı. Güneşin altında 2 saat bekletilen sacda pişen ürünleri ekmekle buluşturup ütüyle presleyen Karaca ile Kurt daha sonra bu tostu afiyetle yedi.
HAVA SICAKLIĞINI GÖSTERMEK İSTEDİK
Mehmet Karaca ise kentin tarihe geçecek sıcaklar yaşadığını vurgulayarak, “Nasıl bir şehirde yaşadığımızı insanlara göstermek için hava sıcaklığı ile tost pişirdik. Hep ateş üzerinde pişirdiğimiz tostu, Adana’nın güneşinde 2 saat önce ısıtmış olduğumuz sac tavanın üzerinde pişirdik" diye konuştuk.
En Çok Okunan Haberler
- Emekliye seyyanen zam kulisi!
- Öğrenci okul müdürünü öldürdü
- 'Ciyak ciyak bağıracaklar'
- Özgür Özel'den 'fotoğraf' açıklaması
- Caner Erkin'den eski hocasıyla ilgili itiraf
- Ankara Büyükşehir’den 36 bin emekliye destek
- Cem Garipoğlu’nun elindeki lekelerin sırrı belli oldu
- Cem Karcı: 'Ömer' ekibinin camilere girmesi yasaklandı!
- Öğretmen sendikalarından iş bırakma kararları!
- Akaryakıta çifte indirim pompaya yansıdı!