Beton mikserinin altında kalarak yaşamını yitirdi

Manisa'da yolun karşısına geçmeye çalışırken beton mikserinin altında kalan Ayşe İşnel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan beton mikseri operatörü Abdullah Turhal ise tutuklandı.

Yayınlanma: 07.03.2023 - 17:25
Abone Ol google-news

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Ayşe İşnel ve Kızı Emine Nehir İşnel'e dün saat 15.00 sıralarında, yolun karşısına geçerken beton mikser çarptı. Çarpmanın şiddetiyle  Ayşe İşnel, beton mikserinin altında kalıp sürüklendi, kızı Emine Nehir İşnel ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince beton mikserinin altından çıkarılan Ayşe İşnel, sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi yapılan İşnel, ağır yaralı olarak ambulans Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ayşe İşnel, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Emine Nehir İşnel'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Gözaltına alınan beton mikseri operatörü Abdullah Turhal, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

KAZA KAMERADA

Öte yandan kaza anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızın, operatörünün sağa dönüş yapmak istediği beton mikserinin altında kaldığı anlar yer aldı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler