Cumhurbaşkanı adayları oy kullandı mı? Cumhurbaşkanı adayları nerede oy kullandı?

Yurttaşlar, bugün 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekillerini seçmek için sandık başına gidiyor. Oylar, ilçe seçim kurullarında toplanacak. Peki, Cumhurbaşkanı adayları oy kullandı mı? Cumhurbaşkanı adayları nerede oy kullandı?

Yayınlanma: 14.05.2023 - 13:26
Cumhurbaşkanı adayları oy kullandı mı? Cumhurbaşkanı adayları nerede oy kullandı?
Abone Ol google-news

Türkiye bugün cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek için sandık başına gidecek. Sandıklar Türkiye saatiyle 08.00’de açılacak ve 17.00’de kapanacak. Sandıklar kapandıktan sonra oy sayımına geçilecek. İlk önce cumhurbaşkanı seçimi oyları, ardından milletvekili seçimi oyları sandık kurulunun siyasi parti temsilcisi üyeleriyle beraber sayılacak. ''Cumhurbaşkanı adayları oy kullandı mı? Cumhurbaşkanı adayları nerede oy kullandı?'' soruları soruluyor. İşte ayrıntılar...

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI OY KULLANDI MI? 

Cumhurbaşkanı adayları oylarını kullandı.

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI NEREDE OY KULLANDI?

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ankara Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Çankaya ilçesindeki Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı’daki konutlarından saat 13.50’de Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi. 



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler