Kavga ihbarına giden polise 'pompalı tüfekle' saldırı

Çorum'da 2 grup arasında çıkan kavgaya müdahale için giden polis aracına pompalı tüfekle ateş açıldı. Polise yönelik saldırıda yaralanan olmazken, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Yayınlanma: 28.11.2022 - 09:10
Kavga ihbarına giden polise 'pompalı tüfekle' saldırı
Abone Ol google-news

Bahçelievler Mahallesi İpeklievler 52'nci Sokak'ta, 28 Kasım gece saatlerinde iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir kişi bıçakla, bir kişi de av tüfeği ile vurularak yaralandı.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇILDI

İhbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kaçan bir aracı durdurup, müdahale etmek istedi. Bu sırada başka bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı. Polis aracına çok sayıda saçma isabet etti.

TAKVİYE EKİP ÇAĞRILDI

Polise yönelik saldırıda yaralanan olmazken, bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderildi. Kavgada yaralanan 2 kişi, ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

12 GÖZALTI

Çorum'da 2 grup arasında çıkan kavgaya müdahale için giden polis aracına pompalı tüfekle ateş açılmasıyla ilgili olarak Alper M.(21), M.C.E. (16), Anıl E. (19), Aşgıncan E. (21), M.E.(16), M.Ö.(16), Görkem S. (18), Samet Ç.(18), İsmail K.(18), Fahrettin T.(27), B.E. (16) ve İ.C.K.'nin (16) gözaltına alındı. 

Şüphelilerin araç ve ailelerinden ayrı yaşadıkları evlerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tüfek, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kama, 2 bıçak, mermi ve saçmalar ele geçirildi.

İLK İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Şüpheliler ilk ifadelerinde, aralarında küfürleşme nedeniyle kavga çıktığını, sonrasında tüfekle ateş etikleri aracın kaçan gruba ait olduğunu sandıklarını, polis aracı olduğunu anlamadıklarını söylediği öğrenildi.

Bu arada kavgada yaralanıp, hastanedeki tedavileri sonrası taburcu edilen Anıl E. ve Görkem S. de gözaltına alınanlar arasında yer aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler