Maltepe Belediyesi Kadınlar Günü'nde deprem bölgesine gitti

Maltepeli kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde depremin etkilendiği Hatay'ın Defne ilçesindeki kadınlarla buluştu. Kadınlar Günü'ne özel hazırlanan paketler depremzedelere dağıtıldı.

Yayınlanma: 09.03.2023 - 17:28
Maltepe Belediyesi Kadınlar Günü'nde deprem bölgesine gitti
Abone Ol google-news

Maltepe Belediyesi, Türkiye'de yaşanan, 11 ili etkileyen ve binlerce kişinin ölümüne neden olan yıkıcı depremler sonrası, afet bölgesine ilk koşan ekiplerden oldu.

Şimdi de kadın müdürler, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile depremin en çok vurduğu illerden Hatay'ın Defne ilçesine bir ziyaret gerçekleştirildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, kadınlara özel olarak hazırlanan ve TIR'la gönderilen malzemeler depremzedelere ulaştırıldı. 

Hazırlanan kolilerde hijyen ürünlerinden, kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün yer aldı. El-vücut bakım kremleri, şampuanlar, saç boyası, cımbız, törpü, makas, ayna, havlu, ped, ıslak mendil gibi ürünlerin bulunduğu koliler Maltepeli kadınlar tarafından depremzedelere teslim edildi.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Ayrıca ziyarette çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için çeşitli yiyecekler, oyuncaklar ve kitaplar da kolilerde yerini aldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da eşlik ettiği buluşmada Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri yardımları dağıttı.

Duygusal anların yaşandığı dağıtım esnasında tüm kadınlara çiçek armağan edildi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler