Şişli’de kaldırım çöktü: Çukura düşen kadın yaralandı

Şişli’de kaldırımda bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Çökme sonucu oluşan çukura düşen kadın hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yolun çökme ihtimali üzerine bölgede önlem aldı.

Yayınlanma: 11.10.2023 - 13:15
Abone Ol google-news

Olay, Esentepe Harman 1 Sokak üzerinde saat 12.15 sıralarında meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, Gülcan Nazşen kaldırımda yürürken bir anda kaldırımda çökme meydana geldi. Yaklaşık beş metrelik çukura düşen kadın için olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi çukurdaki kadını merdiven yardımıyla kurtardı. Gülcan Nazşen ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

"3 METRE ÇUKUR OLUŞMUŞTU"

Önünde yürüyen arkadaşının bir anda kaldırımda oluşan çukura düştüğünü söyleyen Mehmet Emin Tepe "Dört arkadaş biz yemeğe gidiyorduk. Araçların geçmesini beklerken arkadaş önden atladı. Biz bir sonraki araçtan sonra geçtik yolu. O bizim önümüzde ilerlerken bir anda aşağıya düştük. Ne olduğunu anlamadık. Arkadaş şok oldu. Kabloların üzerine düştü. Ben onu telkin etmeye çalıştım. Yaklaşık 3 metre çukur oluşmuştu. İtfaiye ve ambulansı aradık. Hastaneye gitti. Şu an durumu iyi" dedi.

ARAÇ TRAFİĞİNE KATILDI

Yoldaki çökmenin genişlemesi nedeniyle sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Oluşan çukurun yakınındaki 3 otomobilin çevresinde de güvenlik amacıyla önlem alındı. İtfaiye ekipleri gerekli önlemleri aldıktan sonra merdiven yardımıyla otomobillere ulaştı. Daha sonra da çukurun yanından çekti. Çevrede toplanan kalabalık, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını cep telefonu ile kaydetti. Çöken kaldırımın doldurulması için çalışma başlatıldı.

KAMERAYA YANSIDI

Şişli'de kaldırımın çökmesi sonucu oluşan çukura düşen kadın yaralandı. Kadının kaldırımda yürürken bir anda oluşan çukur düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay saat 12.15 sıralarınsa Esentepe Mahallesi Harman Sokak'ta meydana geldi.  Gülcan N. yürürken bir anda kaldırım çöktü. Oluşan çukura düşen kadını itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardı. Gülcan N. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.  

Yolda başka çökmelerin yaşanması ihtimaline karşılık güvenlik tedbiri alındı. Oluşan çukurun yakınındaki 3 otomobilin çevresinde de güvenlik amacıyla önlem alındı. Kadının kaldırımda yürürken bir anda oluşan çukura düşme anı güvenlik kamerasına da yansıdı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler