Üst geçidin ayağına çarpıp takla atan araca otomobil çarptı: 2 yaralı

Bursa’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, trafik levhası ve aydınlatma direğini devirerek üst geçidin ayağına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrularak takla atan araç, arkadan gelen başka bir otomobilin çarpmasıyla metrelerce sürüklendi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 16.10.2022 - 09:01
Abone Ol google-news

Merkez Osmangazi ilçesi, Kükürtlü Mahallesi, Ankara Yolu Caddesi’nde 16 Ekim Pazar saat 05.00 sıralarında; Muhammet Yedikardeş idaresindeki 16 RY 001 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hızın da etkisiyle kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki trafik levhasını ardından da aydınlatma direğini çarparak devirdi.

10 METRE SÜRÜKLENDİ

Üst geçidin ayağına çarpan ve yola savrularak takla atan araca aynı istikamette seyreden Mustafa Kurt yönetimindeki 16 AVN 751 plakalı otomobil çarptı. Takla atan otomobil, çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 10 metre sürüklendi. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü ile diğer otomobilde yolcu olarak bulunan Emine Kurt yaralandı.

Olayı gören yurttaşlar kullanılmaz hale gelen araçtaki Muhammet Yedikardeş’in yardımına koşarken, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yurttaşlar tarafından araçlardan çıkarılan Muhammet Yedikardeş ile Emine Kurt sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olası başka bir kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi alırken, trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemesi ve araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler