FOX TV acımadı. Sevilen diziyi apar topar ekrandan aldı

FOX TV ekranlarında yayınlanan TV dizisi neden ekrana gelemedi. Dokuz Oğuz dizisiyle ilgili flaş gelişmeler

Yayınlanma: 04.03.2023 - 22:19
FOX TV acımadı. Sevilen diziyi apar topar ekrandan aldı
Abone Ol google-news

FOX TV ekranlarında yayınlanan Dokuz Oğuz dizisi ekrana gelmedi. Cumhuriyet sosyal medyada dolaşan bazı iddiaları araştırdı. İddialara göre dizinin final yapacağı öne sürülüyor.

FOX TV düşük reytingler nedeniyle ''Hayatımın şansı'' adlı  TV dizisine final kararı vermişti. Benzer bir durumun Dokuz oğuz dizisinde yaşanıp yaşanmayacağı büyük merak konusuydu. Dizi şimdilik final yapmıyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan Al Sancak dizisine benzetilen Doğuz Okuz dizisi Türk askerinin kahramanlık hikayelerine yer veriyordu.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre ise; Dokuz oğuz düşük reklam geliri nedeni ile ekrana gelemiyor. Dokuz Oğuz dizisinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Ancak FOX, hazır olan yeni bölüm yerine sevilen dizinin kolajını ekrana getirme kararı aldı. Diziyle ilgili yapılan bu değişikliğin nedeni merak konusu oldu.

Dokuz Oğuz dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Dokuz Oğuz ne zaman  başlıyor?

Deprem sonrası kanalların reklam gelirleri büyük oranda düştü. Şu günlerde tüm kanallar büyük maddi zararları göze alarak seyirciye dizileri unutturmamak için yüksek maliyetli yeni bölüm yayınlarına devam ediyor ve dizi aralarında reklam kuşağı açamıyorlar. FOX’un da bu akşam büyük bütçeli “Dokuz Oğuz”u yayınlanmama nedeninin düşük reklam gelirinden kaynaklandığı öğrenildi. Kanal önümüzdeki hafta da reklam gelirlerinin durumuna göre hareket edecek.

DOKUZ OĞUZ DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Dokuz Oğuz, Gold Film imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu ve Gül Güzelkaya'nın kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kubilay Aka, Deniz Işın ve Yasemin Allen paylaşmaktadır


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler