Yedi Yaşam filminin konusu ne? Yedi Yaşam filminin oyuncuları kimler?

2008 yılında vizyona giren Yedi Yaşam filmi, televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşan filmler arasında yer alıyor. Peki, Yedi Yaşam filminin konusu ne? Yedi Yaşam filminin oyuncuları kimler?

Yayınlanma: 05.03.2023 - 10:35
Yedi Yaşam filminin konusu ne? Yedi Yaşam filminin oyuncuları kimler?
Abone Ol google-news

Yedi Yaşam (Seven Pounds) filmi 2008 yapımı Amerikan drama filmidir. Yönetmenliğini Gabriele Muccino yapmış, başrolde Will Smith yer almıştır.

YEDİ YAŞAM FİLMİNİN KONUSU NE?

Filmde Tim Thomas adlı geçmişi acılarla dolu bir vergi memurunun çeşitli sağlık sorunları bulunan 7 kişiye yardım etmesi ve içlerinden birine aşık olması konu edinilmiştir.

Filmin kahramanı, kendi intiharını bildirmek için 911'i arar. Daha sonra Tanrı'nın dünyayı yedi gün içinde nasıl yarattığını ve yedi saniye içinde kendi dünyasını nasıl yok etmeyi başardığını anlatıyor.

Ben Thomas, geçmişe yaptığı bir hatadan dolayı vicdan azabı çekmektedir. Hayatında ikinci bir şansı hak eden yedi insanın hayatlarını değiştirebilecek güce sahip olduğunu keşfeden Ben, bir plan yapar. Ancak hayatını değiştirmek istediği kişilerden birine aşık olunca işler karışır.

YEDİ YAŞAM FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Will Smith - Ben Thomas

Michael Ealy - Ben Thomas

Barry Pepper - Dan Morris

Rosario Dawson - Emily Posa

Octavia Spencer - Kate

Tim Kelleher - Stewart Goodman

Woody Harrelson - Ezra Turner

Elpidia Carrillo - Connie Tepos

Judyann Elder - Holly

Bill Smitrovich - George

Quintin Kelly - Nicholas

Robinne Lee - Sarah Jenson

Madison Pettis

Skylan Brooks 

YEDİ YAŞAM FİLMİNİN İMDb PUANU KAÇ?

Başrolünde dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Will Smith'in rol aldığı Yedi Yaşam filminin İMDb puanu 10 üzerinde 7.6 olarak belirlenmiştir.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler