Kılıçdaroğlu depreme canlı yayında yakalandı!

Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından inceleme yapmak için geldiği Sivrice'de basına açıklamada bulunurken artçı bir deprem gerçekleşti. 2 binanın yıkıldığı ve 14 kişinin hayatını kaybettiği enkaz alanında incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu daha sonra ailelere taziye ziyaretlerine geçti.

31 Ocak 2020 Cuma, 14:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yaşadığımız depremin merkez üssü odlan Sivrice'de sayın belediye başkanımızı ziyare ettik" dediği sırada artçı bir deprem yaşandı. 

Kılıçdaroğlu, "Sivrice'de sayın belediye başkanımızı ziyaret ettik. Artçı sarsıntılar olabilir, deprem bölgesindeyiz. Sayın başkan Sivrice ile ilgili bilgi verdi. Köylerde can kaybının olduğunu, merkezde olmadığını. Bu süreç içinde bizi mutlu eden görüşü, yaşam tarzı ne olursa olsun bütün insanların, 82 milyonun bu sorunu çözmek, acıyı paylaşmak için yüreğimiz bir. Geldik sayın başkanı dinledik. Yıkılan binalar da umarım kısa sürede yenilenir. Başka bölgelere de gideceğiz, vatandaşları dinlemeye çalışacağız" diye konuştu.

14 KİŞİNİN YAŞAMINI KAYBETTİĞİ ENKAZI İNCELEDİ - VİDEO

Kılıçdaroğlu, Sivrice ilçesi ziyaretinin ardından Yazıkonak beldesine geçti. Ardından merkeze bağlı Mustafapaşa Mahallesi’ne giden Kılıçdaroğlu, 2 binanın çöktüğü 14 kişinin hayatını kaybettiği enkaz alanında incelemelerde bulundu.


İlgililerden bilgi alan Kılıçdaroğlu, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'nunda eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, ardından taziyelere geçti.