Adım Farah dizisinin 'Kaan Akıncı'sı Oktay Çubuk kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde oynadı?

Adım Farah dizisiyle izleyici karşısına çıkan Oktay Çubuk'un hayatı ve rol aldığı projeleri merak konusu oldu. Peki, Adım Farah dizisinin 'Kaan Akıncı'sı Oktay Çubuk kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde oynadı?

Yayınlanma: 01.03.2023 - 12:36
Adım Farah dizisinin 'Kaan Akıncı'sı Oktay Çubuk kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde oynadı?
Abone Ol google-news

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisiyle ekranlara gelen Oktay Çubuk, yeniden ekranlara dönüyor. Adım Farah dizisiyle yeniden izleyiciyle buluşan Oktay Çubuk'un kim olduğu ve dizideki karakteri Kaan Akıncı'nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Oktay Çubuk hakkında merak edilenler...

OKTAY ÇUBUK KİMDİR?

Oktay Çubuk 12 Mart 1996’da İzmir’de doğdu. Lise eğitimini İzmir Amerikan Koleji'nde tamamladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sinema ve Televizyon bölümüne iletişim fakültesi birinciliği ile girdi. Oyunculuk eğitimini aldıktan sonra birçok workshopa katıldı. İlk olarak Cennetin Gözyaşları dizisinde rol aldı. Sonrasında Nisan Dağ’ın Bir Nefes Daha filminde başrol olarak yer aldı. Show TV’de Ask Ağlatır dizisinde Fırat karakterini canlandırdı. Yine Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde Kadircan Saruhanlı karakterini canlandırdı.

Oktay Çubuk son olarak başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in rol aldığı Adım Farah dizisinde Kaan Akıncı karakterine hayat veriyor.

OKTAY ÇUBUK HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2017 - Cennetin Gözyaşları(Dizi)

2019 - Aşk Ağlatır(Dizi)

2020 - 2021 Sol Yanım(İnternet Dizisi)

2022 - Duran(İnternet Dizisi)

2022 - Baba(Dizi)

2022 - Ah Nerede(Dizi)

OKTAY ÇUBUK HANGİ FİLMDE OYNADI?

2020 - Bir Nefes Daha

KAAN AKINCI KİMDİR?

Oktay Çubuk'un Adım Farah dizisinde hayat verdiği Kaan Akıncı karakteri, Galip ve Vera’nın ilk ve tek çocuğudur. Kaan 20 li yaşlarına geldiğinde İstanbul gece hayatının ‘mecburen’ saygı duyulan, kadınların paylaşamadığı şımarık bir sima haline gelmiştir. Çevresinde nemalanmak için konumlanan sahte arkadaşlar, korktuğu için selam duran onlarca yalakası vardır. Kendisini küçük çaplı bir Ali Galip ilan etmiştir. Bütün bunların altında aslında babasının ilgisini çekmek, ona görünür olmak yatmaktadır. Kaan’ın içinde ise babasının ektiği kötülükten çok daha fazla Vera’dan geçmiş iyilik olduğudur. Kaan’ın iç dünyasında yalnız ve zayıf bir çocuk yatıyordur.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler