Ne Gemiler Yaktım dizisinin Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli, kaç yaşında? Devrim Özkan hangi takımlı?

Devrim Özkan ve Deniz Baysal'ın başrolü paylaştığı Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam izleyici karşısına çıktı. Yurttaşlar, Devrim Özkan'ın hayatını merak etti. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisinin Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli, kaç yaşında? Devrim Özkan hangi takımlı?

Yayınlanma: 20.10.2022 - 12:51
Ne Gemiler Yaktım dizisinin Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli, kaç yaşında? Devrim Özkan hangi takımlı?
Abone Ol google-news

Ne Gemiler Yaktım oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Devrim Özkan ve Deniz Baysal'ın başrolü paylaştığı Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam izleyici karşısına çıktı. Yurttaşlar, Devrim Özkan'ın hayatını merak etti. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisinin Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli, kaç yaşında? Devrim Özkan hangi takımlı?

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR?

Aslen Muğlalı olan güzel oyuncu 2 Eylül 1988 doğumlu. Güzel oyuncu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda ikinci sınıf öğrencisi olarak eğitimi sürdürmekte. İlk olarak Rüya dizisiyle tanınan Özkan, Ramo ve Vuslat dizileriyle oyunculuk kariyerindeki yükselişini sürdürdü. Son olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki ''Songül'' karakterine ve Ne Gemiler Yaktım dizisinde "Fidan" karakterine hayat verdi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler