Gülşen Yüksel Salt kimdir, nereli? Gülşen Yüksel Salt kaç yaşında? Gülşen Yüksel Salt evli mi? Gülşen Yüksel Salt programdan neden ayrıldı?

Ekranların en uzun soluklu magazin programları arasında yerini alan 2. Sayfa programının sunucularından Gülşen Yüksel Salt'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Gülşen Yüksel Salt kimdir, kaç yaşında? Gülşen Salt Yüksel nereli? Gülşen Yüksel Salt programdan neden ayrıldı?

Yayınlanma: 29.12.2023 - 15:42
Gülşen Yüksel Salt kimdir, nereli? Gülşen Yüksel Salt kaç yaşında? Gülşen Yüksel Salt evli mi? Gülşen Yüksel Salt programdan neden ayrıldı?
Abone Ol google-news

Yaklaşık olarak 18 yıldır partneri Müge Dağıstanlı Erdoğan ile birlikte 2. Sayfa programının sunuculuğunu üstlenen Gülşen Yüksel Salt ekranlara son kez çıkarak programa veda etti. Vedanın ardından yurttaşlar Gülşen Yüksel Salt kimdir, kaç yaşında? Gülşen Yüksel Salt nereli? Gülşen Yüksel Salt programdan neden ayrıldı?gibi sorulara yanıt arıyor.

GÜLŞEN YÜKSEL SALT KİMDİR?

Sivas'ta 1977 yılında dünyaya gelen Gülşen Yüksel Uzun yıllar Sabah gazetesi bünyesinde çalıştı. Daha sonraları ise Vatan Gazetesi Magazin Müdürlüğü görevini üstlendi. Televizyon kariyerine ilk olarak 2007 yılında Kanaltürk ekranlarında partneri Müge Dağıstanlı ile yaptıkları "2. Sayfa" programı ile merhaba dedi. Gülşen Yüksel farklı kanallarda farklı program isimleri ile aynı formatta bir çok televizyon projelerinde yer aldı. Yüksel, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Renkli Sayfalar" programı ile 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde "Yılın En İyi Magazin Programı" seçilmiştir. 

GÜLŞEN YÜKSEL SALT PROGRAMDAN AYRILDI MI?

Gülşen Yüksel, son olarak bugünkü çıktığı yayında izleyicilerine yeni yıl dilekleri ileterek veda etti. Yüksel, "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada birlikte olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın...." ifadelerinde bulundu.

GÜLŞEN YÜKSEL SALT EVLİ Mİ?

Gülşen Yüksel Salt 2012 yılında hayatını Vestel Grubu’nun ARGE şirketi olan VESTEL’in Genel Müdürü Metin Salt ile birleştirmiştir. Metin Salt 1968 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Salt, Vestel grubunun teknoloji firması olan Vestek A.Ş’nin kurucusu aynı zamanda Genel Müdürüdür. Teknoloji firmalarında yöneticilik yapmasının yanı sıra aynı zamanda teknoloji alanında da köşe yazarlığı yapmaktadır. Araştırma, gelecek, iletişim, iş yaşamı, kişisel gelişim, teknoloji gibi alanlarda da yazıları bulunmaktadır. Birçok dalda ödül alan Metin Salt Türkiye’de tasarlanan ilk görüntü işleme yongası ve internet televizyonculuğunun ilk örnek uygulamasını gerçekleştiren ekiplerle çalışmış ve onlarla yöneticilik yapmıştır.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler