Valorant Dünya Şampiyonası'nın kazananı belli oldu!

Riot Games’in düzenlediği Valorant Champions Tour 2023’ün final karşılaşması dün, FNATIC ve LOUD arasında oynandı. Karşılaşmanın kazananı FNATIC oldu.

Yayınlanma: 05.03.2023 - 10:36
Valorant Dünya Şampiyonası'nın kazananı belli oldu!
Abone Ol google-news

Riot Games’in düzenlediği Valorant partner takımlarının ilk turnuvasının galibi belli oldu. Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde geçen turnuvayı FNATIC kazandı. Finalde LOUD ile karşı karşıya gelen FNATIC rakbini 3-2 alt etti.  

İlk harita Brezilyalı takım LOUD tarafından Ascent olarak seçildi. Rakibinin seçtiği haritanın ilk yarısını FNATIC 8-4 önde tamamladı. İkinci yarıda LOUD geri toplamaya çalışsa da FNATIC buna izin vermedi ve haritayı 13-8 kapattı. 

İkinci harita ise FNATIC tarafından seçilen Fracture haritası oldu. Fracture haritasında ilk yarı 6-6 berabere bitti. İkinci yarıda ise FNATIC rakibine sadece 1 el vererek 13-7 haritayı kapattı.  

LOTUS MÜCADELEYİ BIRAKMIYOR 

Üçüncü haritada yine LOUD tarafından seçildi. Split olarak seçilen haritada LOUD turnuvaya geri döndü ve ilk yarıyı 7-5 kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü korumayı devam ettirdi ve 13-9 kazandı.  

LOUD’un aldığı ilk galibiyetin ardından oyun 4. harita uzadı. Lotus’da geçen maçta LOUD ilk yarıyı yine 7-5 kapattı. İkinci yarıda kontrolü başta kaybetsede geri toparladı ve haritayı 13-8 kazandı.  

FNATIC’DEN BÜYÜK GERİ DÖNÜŞ 

Oldukça heyecanlı geçen maç son haritaya kaldı. Büyük bir geri dönüş gösteren LOUD rakibine resmen kolay galibiyet vermeyeceğinin altını çizdi. Son harita Icebox olarak seçildi. İlk yarıyı LOUD 9-3 önde kapattı. Ancak ikinci yarıda FNATIC büyük bir geri dönüş gerçekleştirerek haritayı uzatmalara götürdü. Uzatmalarda da yakaladığı kartopu etkisi ile FNATIC haritayı 14-12 kazandı. Zorlu geçen turnuvanın ardından galibiyet FNATIC’in oldu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler