Ergin Ataman: Taraftarlarımız için kazanmamız gerekiyordu

EuroLeague'de Final-Four'a yükselen Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Barcelona Lassa zaferinin ardından yaptığı açıklamada, "19 sene sonra Anadolu Efes Final Four’da ve ben bununla gurur duyuyorum" dedi.

Yayınlanma: 01.05.2019 - 22:18
Ergin Ataman: Taraftarlarımız için kazanmamız gerekiyordu
Abone Ol google-news

Kariyerinde 3. kez Final Four'a kalma başarısı gösteren Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Avrupa’nın dört bir yanındaki Türkler için kazanmalıydık" dedi.

Barcelona Lassa galibiyetini değerlendiren Ergin Ataman, ''Maçın başında söyledim. Buradaki tüm insanlar, Türkiye'de ki ve Avrupa'da ki Türk taraftarlar için kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Herkesin kalbi bizimle beraberdi, bunu biliyorum. öncelikli hedefimiz Play-Off oynamaktı. Barcelona Lassa, yıldızlar topluluğu. Onlarıda tebrik ederim, hiç pes etmediler" ifadelerini kullandı.

Final-Four'da Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelmelerini değerlendiren Ataman, ''Fenerbahçe, Avrupa'nın en büyük takımı. Avrupa'nın en iyi koçu Obradovic'e sahipler. Umarım Vitoria'da tüm Türk taraftarlar mutlulukla bu yarı finali kutlar. Bu sezon Fenerbahçe ile oynadığımız 3 maçı kaybettik, 3 maçı kazandık. Bizden önce Final Four'a kalan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nı ve meslektaşım Zeljko Obradovic'i tebrik ediyorum'' dedi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler